Alla inlägg under mars 2013

Av Jennie Written Things - 16 mars 2013 11:46


Hej! 

Sprungit omkring med dammsugaren (Johan) och dammtrasan & disken (Jennie) hela morgonen, nu tog vi pausvila och Johan for till gymmet... Vilket jag också tänkte men jag är en sån som vill ha ordning, och påbörjar jag någonting så avslutar jag det innan jag byter och går över till nästa sak. Men Johan, han dammsög och sen mitt i allt, ja nu far jag till gymmet, vilket jag också ville men vi hade så himla mycket kvar, ett helt diskberg tornade upp sig i köket och diskborsten lade ner sin verksamhet för att NÅGON hade tappat rester av stearin/tuggummi på den... Kändes inte alltför kul att åka iväg till gymmet och sen komma hem till samma eviga diskberg och måsta sätta igång IGEN... När man både är trött och hungrig efter träningen. Usch och fy. Jag har världens träningssug men ser huset ut som f*n och jag har börjat i en ände med skiten så vill jag göra klart det no matter what.


Nåja lite SHM på det nu när Johan for efter frispel från mig och klös och bråk hehe, mina humörsvängningar är inte att räkna bort när saker går emot mig och Johan lämnar kvar mig med högar av disk... Eller, han lämnade inte direkt kvar mig, det var frivilligt, men jag klarar inte av att lämna saker ogjorda vad än det är som lockar... Grrr!!! Nä nu strejkar städtanten för den här veckan, finns en del disk kvar men näe, jag har gjort mitt hihi. Vet hur mycket han älskar att diska men jag tog "nästan allt" som det heter hos Wikström/Isaksson i disksammanhang, och kan herrn lämna så kan jag. Dessutom är Sims mycket roligare, så jag tänkte ägna mig åt det nu nån timme! 


Känner mig tjock som inte följde med och träna men jag kände för att vara tjurig och göra klart allt. Åh den karln vet precis vilka knappar han ska trycka på för att det ska få effekt i olika sammanhang, en enda mening/pikning blev det från hans sida innan jag kastade glaset jag höll på att diska på honom och sket i resten av disken, haha. Jag är så arg ännu!!! Och ändå älskar jag honom till vansinne, vilket förmodligen var därför jag blev så svart-i-ögonen-och-slåss-som-en-idiot-arg... Oj oj dessa karlar, vad vore vi utan dem? Eller rättare sagt, vad vore denna karl utan mig som hängde honom i hasorna idag, gnällde om disken och städningen och att allt skulle se fint ut inför ikväll? Jag kanske inte är så gammal än, men nog faaasen vet jag att man kan vara en bitterfitta ibland ;-)

 





Av Jennie Written Things - 15 mars 2013 21:58


Hej! 


Fredag idag, Gladiatorerna har just avslutats och sista avsnittet av Farmen som jag inte förstår mig på, vad är det för skitprogram egentligen? Samma med Gladiatorerna. Jättebra program på alla sätt FÖRUTOM den där förbannade Gry som förstör hela allt, åh jag blir såååå arg när jag hör och ser människan, jag ogillar verkligen henne! Samma med Petra Mede, fyy!   Johan skojade om att jag verkligen skulle trivas framför teverutan om hon och Gry skulle gå ihop och leda Eurovision Song Contest... Jag vet inte vad som skulle kunna vara värre haha, en bakfylla är roligare än Petra Mede och Gry är bara för mycket. Kan man ens heta det undrar jag? Blä. Usch usch usch. 


Men Prime & Toro, ni får gärna träna mig ;-) Och om ni inte har tid gör det ingenting för då ringer jag Dolvett i Biggest Loser, what a man! Fast får jag vara partisk så bor jag faktiskt ihop med världens bästa muskelknutte som inspirerar mig varje dag genom sin träning så jag klarar mig definitivt med det som redan finns framför ögonen. Hehe. Men, tjej som jag är så får man ha lite ögongodis också...    


   



Av Jennie Written Things - 14 mars 2013 19:01

Hej! 


Blev ett snabbt mespass på gymmet idag. Cyklade 15-20 minuter och rodde i 3000 meter, sedan ville inte kroppen mer och jag gick för att läsa Topphälsa medan Johan körde klart sitt pass. Vi surrade lite med Christofer innan vi cyklade hem igen och väl i soffan åt vi rostade bröd med stekt korv + ägg och såg sista avsnittet Arrow. Lite städning, diskning, veckohandling, besök hos pappa och middag fyllde ut resten av dagen och nu befinner jag mig hos mamma och våldgästar hennes tvättmaskiner då vi glömde bort vår tvättid i söndags. 


Imorgon öppnar antagningarna till universitet så jag ska kolla närmare då vad jag vill söka. Även ett par jobb ska få sig intresseanmälningar av mig tänkte jag. Sen är det helg och vad vi hittar på då är en annan femma, gymmet ska få sig ännu ett besök innan veckan är slut och nästa vecka ska nybörjarspinning bokas in. Nu ska jag återgå till En Plats På Landet och tvättmaskinen, ringa farmor för att gratulera på födelsedagen och sen hem och mysa ♥


 


Av Jennie Written Things - 13 mars 2013 23:08

Hej!

Nu går onsdagen mot sitt slut och det har varit en fullspäckad dag med uppstigning redan före åtta, diabetesundersökning, arbetsförmedlingen, farmor och farfar, besök av fd jobbkompis Jens, Sims-spelande, middagsförberedelser, ett inställt spinningpass och mys med världens finaste. Träffade även massor av gamla jobbkompisar på AF, så kul! Och nu har jag precis gått och lagt mig. Imorgon väntar tvätt, städning och gärna ett besök till pappa som jag inte träffat på veckor nu känns det som... :-( Och ett gympass om kroppen godkänner det. Ångrar mig så att jag hoppade över spinningen idag men blev avrådd från träning så det kändes lika bra att lyda... Men såååå trist!! Jag vill ju komma igång igen!! Kollade på månadsgamla bilder av min kropp här nyss och blev helt paff, vad tusan hände?! Grrr nog ska jag tillbaka!!!

Under tiden dreglar jag lite extra över Johans superkropp istället haha ;-) Underbart att se hur vilja och hängivenhet kan förflytta berg om man vill. Han må vara tveksam inför framtiden och dess möjligheter inom jobb och flytt men träningen ger han aldrig upp, inte så länge han har två friska fötter som bär honom. Jag älskar det. Det är hett. Killar som tar i på gymmet är hett. Brännhett. Muskler är detsamma, dunderhett. Ja, jag kan villigt erkänna att Johan fortfarande gör mig nervös när han spänner sig eller tar av sig tröjan. Jag gör loopar av nervositet när han visar sin överkropp trots att vi varit sambos i ett år haha! Blir som en jag vet inte vad, får inte fram fullständiga meningar och glömmer bort vad jag skulle göra innan han stack fram bringan eller ler åt mig. Haha! Heeelt blankt blir det. Helt sinnes. Jag är dunderkär. Upp över öronen dunderkär, det är pinsamt alltså. Men jag önskar inget annorlunda. Jag visste redan från dag ett, in-genom-siljadörrarna-dagen att han hade Det Där. Och nu ska jag sluta tänka på det för annars blir jag knäpp ;-)

Men jag kan inte låtsas vara nån jag inte är. Inte ens lite. Jag är kär och ser till att ta vara på det istället för att ta det för givet. Det kan ta slut imorgon, det vet man inte. Jag är bara tacksam över varje dag vi får tillsammans och vill så gärna att det blir livet ut. Jag hoppas!!! :-)

(Bild "livets gång" made by Johan)

Av Jennie Written Things - 13 mars 2013 11:09


Hej! 

Luleåbesök igår hos min fina kusin Angelica och hennes son som jag fick gosa lite med. Vi gick ner på stan och jag kom hem med the, jeans (från Gina Tricot på rea, 149 :- och sitter som smäck!), underkläder från samma affär och en SOLO till bussresan hem som förövrigt var gratis + en direktbuss raka vägen till Kalix busstation och alltså vår lägenhet :-D Däckade av allergipillrerna klockan nio, var dötrött när väckaren ringde elva timmar senare men släpade mig ändå till det årliga diabetesbesöket på sjukhuset i 22 minus, stannade hos farmor och farfar på hemvägen och nu ska vi på Valhall och trycka kyckling och chilibea. Happy wednesday! 


Bilder kommer sen, nu är jag huuuungrig! 

Av Jennie Written Things - 11 mars 2013 12:01

Hej! 

Pronaxen mot mensvärken är intagen och det är dags att göra något åt ansiktet, ska iväg och låta Hanna göra underverk med mitt barr till hår snart så jag vill inte vara nyvaken-rosig. Jag vet inte riktigt vad håret har för färg ens och det oroar mig något. Brunröttgrått? Ja inte är det vackert men jag är alldeles säker på att det kommer vara det om ett par timmar när vi stoppat färgburkar och saxar i det. Påminner mig också om att jag måste köpa nytt hårspray, mitt gamla är slut. Inklusive håroljan. Blä. Utgifter, utgifter, och imorgon blir det ytterligare sådana då jag och min fina kusin tänker besöka Luleås shoppingutbud. Men jag har sagt att jag är värd det, så jag tänker inte gråta över det... Någon gång måste man ju få unna sig! 

Sen åt jag min första LCHF-måltid på ehm, en månad? nyss, tvekade mellan korv + wok och rostat vitt bröd. Korven vann tillslut över sötsuget och här sitter jag nu mätt och belåten och är glad över att jag stod emot. Sötsuget blir inte mindre av att man häver i sig massa onödiga och onyttiga kolhydrater, och blodsockret blir absolut inte glad över det heller. Men nu jävlar ska jag börja om på ny kula mot superformen igen. Ett lagom mål att se fram emot till sommaren.


 


Av Jennie Written Things - 11 mars 2013 00:06

Hej!

Jaha, då började tankarna irra runt inuti min hjärna. Så fort jag släckt sovrumslampan och krypit ner under täcket så hör jag hur de kommer smygandes. Först på tå, ytterst försiktigt, bara en uns av eftertänksamhet och verklighetscheck. Sedan högre, flera. De går inte längre obemärkt förbi. Herregud, vad hände? Hände det verkligen? Det gick så snabbt. Du kommer bli varm i kroppen nu och få hjärtklappning, men det är helt normalt. 16.8 För starka lysen. De bländar mig. Någonting är fel. Det känns inte som det brukar. Tårar, gråt. Vad är det som låter? Åh, Jennie. Kom hit. Få det att sluta. Jag kan inte. Ingen kan. Klart vi ska. Mår du bra? Du är så varm. Dagar som passerar. Orkeslös. Tankfull. Tankspridd. Och så är klockan 12:00 och allting är som vanligt igen. Allt är okej. Allt är bra nu. Ingenting har förändrats. Allt har förändrats. Vi är starkare. Vi älskar varandra, villkorslöst. Alltid. Oerhört mycket. Gå ingenstans just nu. Var här med mig, en dag i taget.

Och så lugnar sig tankarna. Ögonlocken faller igen. Tröttheten tar över där tankarna försvann. Det är som att de dansar på värre än fan, ett jobbigt styrketräningspass, och sen är man helt körd i huvudet. Slutkörd. Jättetrött. Orkar inte tänka mer, för innerst inne vet man svaret på alla frågetecken, man vet att tårarna inte sträcker sig så djupt som det verkar. Man vet att allting har ordnat upp sig. Att man slipper oroa sig. Tankarna är heller inte så djupa egentligen, de är bara glasyren på tårtan som skuggar fyllningen, som hintar om vad som finns där inne. Jag är inte onormal. Alla ältar och funderar. Jag är bara så trött så jag inte orkar följa med dansmovesen och istället avreagerar mig via skrift i väntan på John Blund. Och nu kom han. Tankarna har försvunnit. Jag kan sova ifred från dem, och jag gör det i sällskap av den bästa. När han är här rår sig ingenting på mig - jag är hel. Jag är älskad. Jag är lycklig. Och det här är min blogg som jag får skriva i precis hur mycket som helst och precis vad jag vill, även om det bara är nonsens. God natt <3

Av Jennie Written Things - 10 mars 2013 16:58

Hej!

Söndagen har bestått av Simsspelande, väckning av sambo ("Vaaa klockan kan INTE vara halv elva?!) mys med densamme och nu ligger jag i soffan hos farmor och farfar efter att ha tryckt plättar och laxsoppa. Ett lugnande samtal av en far som fått det hett om öronen och haft besök av tre brandbilar redan klockan fem i morse har jag också hunnit avverka. När barnen inte är hemma passar de på att vara inblandade i massa äventyr, är det inte typiskt så säg ;-)

Nu ska jag fortsätta vila och därefter kila hem till Johan och disken, Max Payne och min simself som tidgare i morse fick trillingar varav den ena, en tjej, råkades döpas till Julian haha! Ja upp och ner går det och hjärnan har börjat spinna på veckans bravader, på gott och ont... Nåja det är som det är, sämre kunde man ju må!

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards