Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Jennie Written Things - 18 mars 2013 19:21

Hej! 

Resultatet av dagens husbygge. Har jag sagt att jag älskar Sims???


Jag, Jennie är en vänlig hopplös romantiker som älskar böcker och min familj och att påta i trädgården och att laga mat. Johan är flörtig, atletisk, bra på att fiska, jobbar som läkare och älskar att träna, både sig själv och andra, och har målat de flesta av tavlorna i huset. Alla barnen är mörkhåriga som pappa och har pappas grå ögon, ingen ärvde mitt mellanbruna hår och bruna ögon minsann... Lily (14) och Liam (11) älskar att träna, Noah (8) är smart som attan och älskar schack och att spela tevespel trots att han är både virrig och klumpig, och lilla Nellie (3) sover mest hela dagarna. Jag drömmer om fler barn men för stunden får det räcka med fyra, dagarna räcker ändå knappt till för att hinna med att ge alla barnen, mannen, huset och trädgården lika uppmärksamhet ;)



 

           


Nej vi är inga nudister, vi bara serverar frukost så fort barnen har stigit upp så ingen har hunnit klä på sig än förutom Noah ;) 
       Varför det står två halvnakna figurer utanför har jag ingen aning om, förmodligen paparazzis haha. Råkade glömma att ta bild på de övriga sex-sju-åtta rummen som fanns, bland annat ett enkomt hobbyrum, ett massagerum, fyra badrum, bastun, gymmet, biblioteket och två sovrum till. Ska man så ska man. Jag har sååå fastnat i det här alltså... Tur då att det är så kul ;)

Av Jennie Written Things - 18 mars 2013 18:14


Hej! 

Sitter och äter fullkornshavregrynsgröt med müsli, bär och en smörklick till "middag", ibland lyxar vi till det ;-) Jag brukar annars tycka att havregrynsgröt ser ut som någonting som redan kommit upp en gång från fel hål och smakar papp men med diverse tillbehör smakar det faktiskt helt okej. Vad brukar ni ha i er gröt?

Annars har vi sett senaste avsnittet av Biggest Loser, hunnit vara en kort sväng på gymmet och där läste jag medan jag väntade på att Johan skulle bli klar att Fredrik Paulun aldrig skulle äta potatischips på grund av att det höjer inflammationsnivåerna i kroppen så att infektioner lättare kan bryta ut och att det är dåligt för kroppen what so ever. Det blev en riktig aha-upplevelse för min del, helt sjukt! Jag har alltid alltid blivit förkyld dagarna efter jag ätit chips, hur mycket eller lite jag än stoppat i mig. Alltid! Och i och med den artikeln i ett gammalt nummer av Topphälsa slog blixten ner från klar himmel och jag fick klartecken om att jag trots allt inte är knäpp... Vem blir förkyld av chips liksom? Jo jag... Och nu fick jag veta varför :) Så chips hör numera till det förflutna och ska inte in i min mun något mer, inte bara för att jag blir förkyld av dem utan för att de är sprängfyllda med dåliga kalorier och gjorda på potatis, vilket inte är så bra för diabetiker att trycka i sig. Någon gång kanske, när man längtar efter att bli förkyld... Vilket jag inte gör för tillfället ;) 


Nä nu ska jag återgå till Simsvärlden och mitt nybyggda hus med två tremetersteve-apparater och bastu, så att min Simself ska leva lyxliv medan originalet är arbetslös och sitter i Kalix utan att göra någonting.... Drömma kan man ju, vem vill inte ha en herrgård med sex sovrum och en utomhuspool, hembiträden och en butler som ser efter barnen medan mamma jobbar som kock och pappan är läkare? Ja Johan var fotbollsproffs nyss men bytte karriär när fjärde barnet kom ;) Kommentera gärna uti det där med havregrynsgröten, jag vill sååå gärna ha tips på hur jag kan göra den godare!


   



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards