Alla inlägg den 17 mars 2013

Av Jennie Written Things - 17 mars 2013 21:39

Hej! 

Helgen har varit superhärlig! Fredagsmys framför Gladiatorerna med glass och diverse annat gotta, på lördagen lagade vi palt större delen av dagen, städade, diskade och gjorde fint lägenheten inför besöket av två fina vänner. Palten blev sisådär men sällskapet var desto bättre, slog oss sen ner i soffan med två paket glass och en kladd-pepparkaka framför No Strings Attached på fyran. Jens och Therese for hem efter Nyheterna och vi somnade i soffan, vilket jag inte märkte förrän tio över tre haha! Allt glassätande hjälper ju inte precis min planerade viktnedgång men äh, vi hade sååå roligt och jag ser så framemot nästa gång vi umgås. Strandad val gör inget, jag kan vara sympatigravid vid sidan om henne, det är jag så gärna om jag får trycka i mig massor av glass för att keep up with her bebismage hihi :) Skämt åsido. 

Söndagen har bestått av spelande, lunchätande i tystnad och därefter ett gemensamt gapskratt när Johan sade: "Huvudena ner i tallriken och ingen säger nåt för att det enda man tänker på är att faaan, kan jag inte gå tillbaka till vardagsrummet och fortsätta spela" (vi äter typ aldrig i köket och skruvade på oss för att få tiden att gå) haha. Johan var tidigare helt inne i Mass Effect 3 och jag höll på att bygga ett nytt hus i Sims 3 med ett kort avbrott för matintag. Sedan somnade vi igen på soffan och drog iväg till gymmet, och nu är vi tillbaka i soffan mätta, trötta och belåtna. Såna här helger ser vi och jag gärna mer av!


Nu ska jag kika på lite program jag vill söka till hösten och gosa ner mig med min karl. Måndag imorgon och ja, vad händer då? Ingenting planerat men ja, då börjar min sista månad som tonåring och nedräkningen likaså. 31 dagar kvar. Hoho, old lady. Har ni något tips på Anti Age-krämer? Det lär behövas för snart ser man väl ut som ett russin... Ett tjockt, runt russin. 



 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards