Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Jennie Written Things - 13 mars 2013 23:08

Hej!

Nu går onsdagen mot sitt slut och det har varit en fullspäckad dag med uppstigning redan före åtta, diabetesundersökning, arbetsförmedlingen, farmor och farfar, besök av fd jobbkompis Jens, Sims-spelande, middagsförberedelser, ett inställt spinningpass och mys med världens finaste. Träffade även massor av gamla jobbkompisar på AF, så kul! Och nu har jag precis gått och lagt mig. Imorgon väntar tvätt, städning och gärna ett besök till pappa som jag inte träffat på veckor nu känns det som... :-( Och ett gympass om kroppen godkänner det. Ångrar mig så att jag hoppade över spinningen idag men blev avrådd från träning så det kändes lika bra att lyda... Men såååå trist!! Jag vill ju komma igång igen!! Kollade på månadsgamla bilder av min kropp här nyss och blev helt paff, vad tusan hände?! Grrr nog ska jag tillbaka!!!

Under tiden dreglar jag lite extra över Johans superkropp istället haha ;-) Underbart att se hur vilja och hängivenhet kan förflytta berg om man vill. Han må vara tveksam inför framtiden och dess möjligheter inom jobb och flytt men träningen ger han aldrig upp, inte så länge han har två friska fötter som bär honom. Jag älskar det. Det är hett. Killar som tar i på gymmet är hett. Brännhett. Muskler är detsamma, dunderhett. Ja, jag kan villigt erkänna att Johan fortfarande gör mig nervös när han spänner sig eller tar av sig tröjan. Jag gör loopar av nervositet när han visar sin överkropp trots att vi varit sambos i ett år haha! Blir som en jag vet inte vad, får inte fram fullständiga meningar och glömmer bort vad jag skulle göra innan han stack fram bringan eller ler åt mig. Haha! Heeelt blankt blir det. Helt sinnes. Jag är dunderkär. Upp över öronen dunderkär, det är pinsamt alltså. Men jag önskar inget annorlunda. Jag visste redan från dag ett, in-genom-siljadörrarna-dagen att han hade Det Där. Och nu ska jag sluta tänka på det för annars blir jag knäpp ;-)

Men jag kan inte låtsas vara nån jag inte är. Inte ens lite. Jag är kär och ser till att ta vara på det istället för att ta det för givet. Det kan ta slut imorgon, det vet man inte. Jag är bara tacksam över varje dag vi får tillsammans och vill så gärna att det blir livet ut. Jag hoppas!!! :-)

(Bild "livets gång" made by Johan)

Av Jennie Written Things - 13 mars 2013 11:09


Hej! 

Luleåbesök igår hos min fina kusin Angelica och hennes son som jag fick gosa lite med. Vi gick ner på stan och jag kom hem med the, jeans (från Gina Tricot på rea, 149 :- och sitter som smäck!), underkläder från samma affär och en SOLO till bussresan hem som förövrigt var gratis + en direktbuss raka vägen till Kalix busstation och alltså vår lägenhet :-D Däckade av allergipillrerna klockan nio, var dötrött när väckaren ringde elva timmar senare men släpade mig ändå till det årliga diabetesbesöket på sjukhuset i 22 minus, stannade hos farmor och farfar på hemvägen och nu ska vi på Valhall och trycka kyckling och chilibea. Happy wednesday! 


Bilder kommer sen, nu är jag huuuungrig! 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards