Alla inlägg den 28 mars 2013

Av Jennie Written Things - 28 mars 2013 21:42

Hej! 


Fick både en jättetrevlig och lång pratstund idag med Anneli samt en genomgång av CV:t och det personliga brevet, ovärderlig hjälp :) Kändes jätteskönt att få ett noga vakande öga över mina alster, ett öga som förmodligen har läst igenom tusentals CV:n genom åren och vet vad som är bra att skriva och vad som är mindre bra... Så tacksam är jag verkligen :)


Sen for vi till vårt andra hem gymmet för en timme och körde igenom rygg (Johan) och ben + armar (jag). Imorgon blir det träningsvärksåterhämtning då pimpling med svärfar och en påskmiddag på Stenbäcken står på schemat, följt av påskmiddag 2 hos pappa och Anneli förhoppningsvis någon av dagarna efter? Annars bjuder vi! Mat är gott och till för att njutas i gott sällskap är min livsfilosofi efter att ha tillbringat en vansinnesdag med att fasta mig till världens hungerskänslor och total avsmak för yoghurt... Blä... 


 



Av Jennie Written Things - 28 mars 2013 10:30

Hej! 

Ännu en solig dag och jag ska snart börja gå ner mot Lilla Hotellet på ett extrajobb för PROs ordförande. Och lunchen bjuder de på så jag klagar inte, det här kommer bli jättekul :) Farmor och farfar skojar alltid om att jag skulle kunna gå med redan nu så mycket som jag har att göra med deras aktiviteter i föreningen, haha. Denna gång gäller det ett fotojobb där jag ska föreviga de olika aktiviteterna föreningen anordnar och idag avslutat en läsecirkel på just Lilla.


Efter lunchen blir det ner i tvättstugan, dammsuga lägenheten som vi inte hann igår och sen iväg på gym, träningsvärken håller sig på behörigt avstånd och då är det bara att köra vidare! Även om jag knappt kan sitta ner för att det gör så sinnessjukt ont i r.... Så jag funderade på mer kondition, antingen på löpbandet eller crosstrainern och så lite armar eller mage på det. Att sitta ner vill jag helst undvika för en vecka framöver, usch och fy vad ont det gör ;) 


 



 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards