Alla inlägg den 24 juli 2012

Av Jennie Written Things - 24 juli 2012 09:29


Hej! 

En femdagars arbetsvecka har satt sina spår och jag är dödstrött trots att jag sovit mina tio timmar jag inte sett röken av på flera dagar nu. Idag är jag dock ledig så jag hade sett framemot en härlig slappardag i lodisbyxor framför datorn men icke, kylen är tom och familjerna tror jag ska få sig ett besök också. 


Men än så länge sitter jag och gäspar med halvöppna ögon och stör mig på att Sims inte startar och att jag inte fattar vad jag ska göra i Skyrim längre. Suttit fast på samma quest i en månad nu, men i och för sig handlar det om att ge sig ner i den djupaste grottan och jag är på en sådan hög level att det är stört omöjligt att gå ner dit utan att bli förföljd av Draugr Deatlords (typ, asfarliga skelett med rustning som kan fälla omkull en med bara rösten) och jag har aldrig riktigt tyckt om tanken på grottor heller. 


Då är jag hellre ovan jord och slåss med drakar, vargar eller banditer hellre än att möter äckliga benrangel. Usch. Men visst är ledmotivet fint? Lyssna här på en cover Malukah har gjort, jag är så kär i denna! 



Och trailern till spelet är inte speciellt dålig den heller. 



Tror faktiskt att jag ska trotsa rädslan och bege mig rakt ner i den där förbaskade grottan nu. Det var trots allt tre veckor sedan sist och vem vet, nu kanske allt har fallit på sin plats? Ha en bra öh... vad är det för dag idag? Tisdag? Onsdag? I alla fall, ha en bra veckodag och njut av varandra! 



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards