Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Jennie Written Things - 22 juli 2012 15:17

Hej!



Trött och småseg, jobbeli jobb och en sväng hem till Nyborg och pappa. Pratade om himmel och jord och sedan fick jag låna gamla Bettan för att ta mig in till stan igen när migränattacken svept in över pappa som inte vågade köra bil därefter. Det tog ungefär till Vallenkorsningen (fem kilometer) innan jag kunde skryta med att jag kom upp i åttio, och ungefär lika långt för att stanna på noll, haha.

Men framåt gick det och jag tog mig både till tankstationen, Domus och jobbet utan några fler missöden än att hon skrek värre ibland och morrade lite nu och då. Så nog är vi allt överrens, jag och Bettan. Min originalbil är för tillfället femton mil söderut så den hade inte varit till stor hjälp när jag skulle in till stan. Kanske skulle ha övervägt tanken (utfärdandet är stört omöjligt) om att jag faktiskt haft körkort i ett helt år nu och att jag kunde få låna BMW:n? ;-)


Gårdagskvällen på Valhall bjöd inte på särskilt mycket spänning eller underhållning mer än en svindyr drink, pengar man hellre kunnat lagt på... öh, nya skor. Men kul hade vi hemma i lägenheten och det är huvudsaken, hur kvällen senare slutade är inte det minsta intressant så den diskussionen lämnar jag där, i och med att jag somnade som en bebis så fort vi kom hem från hotellet och var klarvaken och välmående klockan åtta morgonen efter.


Förhoppningsvis håller det sig lungt på telefonen så att koffeinhalten i de otaliga tekopparna jag dricker hinner få huvudet att piggna till lite och inte fullständigt däckar mig innan klockan elva när jag går hem för dagen. Äh, sova får man göra någon annan gång. Nu arbetar hjärnan med att tänka ut alternativ angående lägenheten vi står i kö på, om vi ska tacka ja eller nej eller kanske samt om den lediga helg vi har framför oss, som jag hemskt gärna skulle vela fjällvandra på. Som jag längtar efter att se bergen igen, drunkna i myggattacker och slå upp ett tält och äta snabbmakaroner medan benen värker av ansträngning, och denna gång tillsammans med den underbaraste av dem alla. Han är verkligen det, jag kan inte säga det nog många gånger. Jag tar vara på och uppskattar varenda dag jag får tillbringa med honom, det är något som alla borde göra!


  

Förresten är den här låten, den nya av Jockiboi och Dittin och Gud vet vem faktiskt riktigt härlig! Den är så värdelös så den är bra och ljudet av den fyllde mitt headset under ett antal timmar under gårdagen, fjortislåtar håller alltid - speciellt när det är sommar! Såna där låtar får en helt nostalgisk på när man var tretton år, hade just gått ut sjuan och bara hörde på sånt skräp sommaren igenom samtidigt som man satt på Hamsterpaj eller någon annan looser-sajt på deras gruppchatt med femtio andra. (Det behövs inte sägas att jag var en av de mest kända profilerna på den sidan och chatten, även jag har mina glansdagar och hemligheter...) Haha, så jäkla skön! Det är sommar gott folk, värmen kommer på tisdag!

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards