Alla inlägg den 21 juli 2012

Av Jennie Written Things - 21 juli 2012 21:51

Hej! 


Lördag och "sommarparty" på hotellet och vi sticker dit inom ett par timmar. Trevlig kväll!


         

Av Jennie Written Things - 21 juli 2012 13:25

Hej!

Idag biir det Madagaskar-mys med frun medan mannen är på jobbet i tio timmar och tjänar hem lite pengar. Förhoppningsvis har hon tillräckligt stor bil som rymmer en läskig, rosa tantcykel från 1800-talet för jag är inte så jättesugen på att cykla hem i regn... vi slutar båda samtidigt så det blir racerfart hem till lägenheten och sätta sig i soffan. Igen. Som i förrgår kväll, och igår. Haha, så här mycket teve har jag inte sett på år och dar men det är så kul att återuppleva de filmer man älskade som barn. Det gör att mogenheten och vuxenheten håller sig borta, i alla fall ett litet tag, medan man på dagarna letar lägenhet och jobbar heltid.

Imorgon är jag ledig ända till klockan 14:45 så jag ser framför mig en lång sovmorgon och sedan en solig förmiddag hemma hos pappa i Nyborg. Det är lite jobbigt att ses så sällan som vi numera gör, när jag jobbar är han ledig och tvärtom så att de enda gångerna man har tid att ses - det gäller mamma också - är på mina lediga helger. Men det som inte dödar en gör en bara starkare, jag antar att det är en av alla delar som kommer till när man ska bli vuxen.


Nå nu ska jag ge gärnet i en och en halv timme till och sedan njuter vi av den dygnslånga ledighet som stundar. Ha en superbra lördag allihopa!


     
Och vi åker till Grekland om, vad är det, sextio dagar? Femtionio? Frida har järnkoll och jag längtar så jag blir galen! Solen behagar ju knappt skina längre, tvivlar på att det är mer än 12 grader ute idag. Usch... jag längtar efter sommaren, värmen,  att den på riktigt stannar kvar den här gången och inte bara retas med oss under ett par, underbara dagar. Den lilla sol vi faktiskt får, får mig att knarka så mycket värme och ljus som det bara är möjligt. Bygger liksom upp ett lager så att man kan överleva de kalla, regniga dagar som tycks ha tagit över väderkartan totalt.

Och eftersom att Apollon, den grekiska solguden, har lovat nästan 30 grader konstant hela september månad så kan man inte annat än att känna hur lyckobubblorna liksom lever om där inne. Sol, värme, badvatten som är 24 grader varmt... kan man annat än att se framemot det som komma ska?

Och ja, vi är norrbottningar. Det vi pratar om är vädret och grannens nya gardiner. Jag är en norrbottning, så jag kan inte råför om intresseklubben antecknar febrilt vad det varit för väder idag i och med att jag reflekterar över det här. Vad grannen har för gardiner har jag inte riktigt märkt ännu i och med att vi bor i en lägenhet på andra våningen men... jag får återkomma om det.

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards