Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Jennie Written Things - 9 juli 2012 20:02

Hej! 

CK-passet (10:00 - 18:15) är över för idag och nu sitter jag i en tom lägenhet tillsammans med Johanna och hennes kompis. Om ett tag kommer bästaste Frida över på filmmys, Johan är borta med vinden någonstans och spelar tennis så jag tog tillfället i akt och bjöd hit henne, hihi.

Vi ska se denna: http://www.imdb.com/title/tt0949731/. The Happening heter den, med Mark Wahlberg (som spelar Max Payne i filmen hehu).

Ha en nice måndagkväll alla!


   

Av Jennie Written Things - 9 juli 2012 15:27


Hej!


Idag fick Nelly sig ett besök av mig och min börs och det slutade med att jag klickade hem två stycken klänningar för inte ens 400 spänn (hej rea, som jag tycker om dig). Dessa två köpte jag:



Detail Bandeau Dress, 179 SEK.



  So Fine Bodycone Dress, Nelly, 174 SEK.




Johan säger alltid att jag är lite för mycket av en shopaholic men när jag köper kläder köper jag det helst på rea eller när det är till extrapris. Jag vet att jag sade att jag inte skulle köpa någonting när jag var i New York men det slutade ändå med att jag kom hem med bland annat två långklänningar, två kortare klänningar, en mängd tröjor och byxor och en hel del underkläder + två par skor! Men jag betalade max 1000 spänn för alltihopa och jag tror att jag fick hem en hel resväska med nytt material! 


(Han behöver inte veta om att vi - läs jag - shoppade loss på Victoria's Secret för 2000 spänn... minst. MEN jag fick då sex hudlotioner, fyra body misc, två parfymer, två bh:ar med matchande undisar, fyra duschkrämer, en peelingkräm och en collegetröja och jaaaa, jag hade kunnat köpa upp hela affären!)

Av Jennie Written Things - 9 juli 2012 08:31

Hej! 

Jag hittade precis ett par gamla bilder på Johans dator där jag hade långt, mörkt hår och det sög i magen så mycket som jag saknar det håret. Vad hände? Nu är det en meter kortare och ljust, visserligen avfärgat så att jag nu har min "riktiga" hårfärg som jag inte sett röken av på... tio år!! Men ändå, jösses Amanda vad jag önskar att det bara kunde växa ut och bli fint... 

Jag klippte av mig det inför en hårvisning och då var det apsnyggt, men sedan när det började växa ut... nja. Kan det inte bara ploff, växa två decimeter till?! Haha, varför kan man bara inte vara nöjd med det man har? Varför vill man alltid ha det annorlundare än man redan har? Åh, sådana I-landsproblem...


 

September 2011. Rödbruntsvart ???


 

September 2011. Rödbruntsvart ???

 

September-oktober 2011. Mörkbrunt med ombre (syns dåligt på den här).

 

Juli 2011. Lila.


 

December 2011. Eldrött.

 

Maj 2012. Guldblont, ungefär min riktiga hårfärg.


Lite skillnad, haha. Tror den här hårfärgningen har hållt i sig längst, jag brukar allt som oftast färga om det efter cirka en månad, sex veckor till en helt ny färg. Den här har jag haft i två, tre månader nu! Funderade på att ha den över sommaren - främst så att jag skulle slippa färga det en gång i veckan på grund av att det alltid bleks på somrarna - men när jag såg bilder på mitt gamla, långa hår blev jag lite i valet och kvalet... och jag har haft alla hårfärger som tänkas kan, både svart, blont, ljusblont, rött, ljusbrunt, mörkbrunt, lila, mellanblont...

Vilket var finast?



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards