Alla inlägg den 26 februari 2013

Av Jennie Written Things - 26 februari 2013 18:35


Hej! 


Sitter på min vanliga plats och slöser på Vänner, äter brownie-i-kopp till efterrätt efter att jag tidigare lagat en grekisk pastasallad med soltorkade tomater och fetaost. Riktigt gott var det och brownien kunde jag inte hålla mig ifrån efter att tidigare idag köpt kakao och tänkt att någon dag måste jag göra kladdkakemuffins. Men då kom jag på att jag hade ett sparat recept på brownie-i-kopp, ett femminutersrecept som smakar precis som kladdkaka, bara gjord i en kaffemugg istället för i former.


Recept på det är: Blanda två matskedar vatten, två matskedar olja, en tesked vaniljsocker och lite salt i en kaffemugg eller annan kopp. Tillsätt därefter fyra matskedar socker, två matskedar kakao, två matskedar vetemjöl och en skvätt mjölk. Och så in i mikron på full effekt i 1 - 1 ½ minut. Det ska vara kladdigt i mitten när du tar ut den och förhoppningsvis ska det smaka som kladdkaka, det gjorde i alla fall min och gott var det verkligen! 


Nu är Johan på gymmet, jag... slackar för fullt och äter än mer haha. Fått lite feber efter kattbesöket i förrgår men det var väntat, får hålla mig i kragen i ett par dagar så försvinner det. Hoppas ni andra har en fin dag och njöt av den tidigare värmen och takdroppet, nuuu är det snart VÅR! Mars är den första vårmånaden och vintern är över om TVÅ dagar! Hurra!


 




Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards