Alla inlägg den 19 februari 2013

Av Jennie Written Things - 19 februari 2013 21:00


Hej! 

Tröstätandet av palt igår var tydligen inte speciellt poppis enligt blodsockret, men då har jag inte tränat på hela veckan så kanske är därför. En timme efteråt och en liter vatten senare kollade jag sockret bara för skojs skull och ögonen höll på att lossna från skallen när jag såg vad det stod där: 21.4 Satte genast in fem enheter insulin, väntade en halvtimme och mätte igen. 18.3 Fem enheter till, då var det 13. YTTERLIGARE fem enheter senare var jag nere på fyra men med en näve russin och två riskakor var problemet ur vägen och jag mådde bra igen. Men jösses, 21 och femton enheter insulin har jag väl aldrig någonsin haft eller tagit? Står klart att träningen gör rätt mycket haha, och i veckan har jag varit slö och orkeslös och helt enkelt inte haft sug efter träning.


Jag måste verkligen träna, går vansinnigt mycket insulin annars... Tar minst fem enheter till varje måltid även fast jag inte äter några kolhydrater alls, när jag tränade som mest tog jag noll noll noll även om jag åt potatis?! Inte slacka Jennie, iväg med dig till gymmet! Jag var på väg in i min livs form och så vet jag inte vad som hände, träningssuget bara ploff försvann, nå men den kommer väl tillbaka så småningom. No pain no gain. En superkropp kanske inte är målet att sikta efter, men visst kan man hålla igång, det är ju kul att gå på gym och svettas. Åtminstone i vanliga fall. Åh Jennie vad du är LAT. LAT LAT LAT. KÖR BA KÖR.


 



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards