Alla inlägg den 27 februari 2013

Av Jennie Written Things - 27 februari 2013 16:52


Hej! 


Blev en soffliggardag idag. Onsdagen var till största del emot mig så jag såg ingen anledning till att kliva upp i onödan när jag väl lagt mig ner. Först vaknade jag rätt tidigt, var fortfarande trött men kunde inte somna om, åt skorpor med ost och skinka till frukost och därefter iväg på besiktning med mammas bil som vi hämtade på Tele 24. Väl där stannade vår bil, den gick inte igång!!! Bara stod där helt död och tog upp tre parkeringsplatser, my god vad less! Nu är Johan och Daniel och försöker få ordning på den men jag undrar jag, fy fan vad hemskt om vi måste med den på verkstan! Ja inte min dag idag med andra ord haha. 


Nu håller jag på att laga potatis till middag. Bakpotatis med smör och grillkrydda. Mums. Inte det minsta LCHF eller diabetsvänligt men just nu har jag varken sug efter det eller träning. Eller sug har jag väl, men lusten och orken finns inte. Jag vill bara rulla ihop mig till en boll och sova, ja ibland vänder det och man känner sig helt slut på krafter. Men som allt annat så vänder det väl också så småningom. Man ska inte stressa kroppen, den säger ofta till om någonting är fel så det är bara att lyssna på signalerna och vila upp sig när det behövs.


Nu blir det Biggest Loser i samma soffa. Hoppas att ni andra har en mer givande dag än jag, haha.


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards