Alla inlägg den 9 februari 2013

Av Jennie Written Things - 9 februari 2013 19:49


Hej! 

Jag skrev ett långt blogginlägg igår men som det snabba internet vi har så sparades det inte, och jag blev så glad så jag verkligen hade lust att skriva ett till, minst lika långt inlägg om absolut ingenting. Det handlade till mesta del om äppelkakan som vi hade på gräddning och om att jag tänkte fira min månad, månader, utan insulin med att chockhöja sockret tack vare kakan, fira fredagen med hjälp av den, men... Efter att jag haft den i ugnen i en halvtimme tog jag ut den och den var alldeles för torr, och enligt recepten på alla hemsidor jag hittade så var tillagningstiden mellan 45 och 60 minuter. Så jag blev ännu mer glad då vill jag lova ;-)

Så vi åt en torr äppelkaka framför Game of Thrones, tredje säsongen börjar ju snart så vi t änkte friska upp minnet lite. En av världens bästa serier, rekommenderas helt klart! Och nu är det lördagskväll, Melodifestivalen, mer Game of Thrones, promenad i solskenskylan och kallrökt lax till lunch/middag, hade velat göra korvstroganoff till middag-middag men somnade som sagt och nu är klockan åtta och rumpan har fastnat i soffan för en och en halvtimme framöver. Jag har blivit hög för första gången sedan jag vet inte när, gravlaxsås är tydligen jättesött men ack så gott och jag proppade i mig det, blev astrött och när jag vaknade efter ett par timmar hade jag 12.1 i socker! Blev dags att visa Mr Diabetes att jag lever tyckte jag ;-)

Nuuuu är klockan åtta och det är dags för Mello, vi hörs! 

 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards