Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Jennie Written Things - 18 februari 2013 21:14


Hej! 


Har precis kommit hem från ett besök hos mamma, ska besöka Mr Dusch nu tänkte jag och därefter gå och sova, är så himla trött numera. Johan befinner sig på gymmet och jag sjönk ner i soffan med datorn i knäet, Game of Thrones Season 2 börjar snart på ettan, såg det avsnittet så sent som i förrgår/igår, vi har börjat se om de två första säsongerna så att minnet ska vara fräscht tills den tredje börjar nu i mars. En av världens bästa serier helt klart! 


Annars då... Ja det händer inte mycket. Jag har bestämt mig för att söka jobb. Det går inte att vara arbetslös hur länge som helst, vem vet hur livet ser ut om ett halvår? En månad? Nä, man kan inte gå och lalla här resten av livet, någonting måste göras för att man ska vidga sina vyer. Jag har bilat genom nästan hela Sverige fyra gånger, sett och upplevt Stockholm, Tärnaby/fjällregionen otaliga gånger och jag har varit utomlands mindre än fem gånger. Jag har sett mycket mer än bara Kalix så egentligen borde valet vara enkelt vart man vill flytta och sätta ner sina pelare, men det kanske är så, ju mer man ser ju mindre lätt är det att bestämma sig... Men jag är öppen för förslag, det går ju alltid att flytta hem igen om man verkligen vantrivs. Jag vet inte om jag någonsin kommer att bli hundra procent redo att sträcka på vingarna men det kan man inte veta förrän man provat, så jag provar gärna. Med Johan vid min sida vågar jag allt. ♥


 

Home sweet home.


Av Jennie Written Things - 18 februari 2013 14:15


Hej! 

Alarmet skulle ringa 08:55 men mobilbatteriet lade av och därför vaknade jag bara av en slump och kastade en blick på Johans mobil 09:50, haha. Hade sagt åt Annely att vi skulle åka till IKEA vid tio så jäklar vad jag kastade mig upp ur sängen alltså! Nåja, kastade iväg Johan till mammas jobb för att hämta bilen och som tur var så var Annely minst lika sen, så vi kom iväg oss först vid halv tolv. Trodde jag. Bilen strejkade nämligen. När vi just skulle börja köra. Fyfan vad less jag blev, haha. IKEA seglade iväg som en ballong med hål i, den också, så jag och Johan fick tröstäta palt på hotellet efter att pappa och farfar dykt upp för att kolla läget med stackars bilen.


Nu sitter jag framför datorn och jag mensvärk, molar och vrider sig till förbannelse. Mums mums. Orkar inte göra många knop idag med andra ord. Frida kommer under eftermiddagen och sen far jag till mamma tror jag, har inte sett henne på länge tror jag, haha. Det blir nog bra det här ändå :-)


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards