Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Jennie Written Things - 22 januari 2013 20:49


Hej! 


Jag vill tipsa om min favoritserie genom tiderna: Wildfire, som handlar om en tjej, Kris, som får chansen att jobba på Raintree, ett stall där de utbildar och tävlar fullblod. Hon kommer ifrån ett kriminellt förflutet och Pablo, tränaren av Raintree, får syn på henne på ungdomsfängelset där hon verkar ha en fallenhet för hästar. Därefter börjar ett liv hon inte trodde sig någonsin kunna leva i - hennes hästintresse gör att hon vill bli en del av Raintree och deras galoppverksamhet, men hennes förflutna sätter stopp för det. Pablo och Jean, mamman i familjen, gör allt för att få myndigheterna att låta henne stanna på gården tillsammans med dem, hästarna och de två sönerna varav den äldsta, Matt, är en rikig goding ;-) Och tillsammans med hästen Wildfire som hon sedan stjäl ifrån ungdomsfängelset, Wildfire som är ett engelskt fullblod med stor fallenhet för galoppsporten och tillika hennes bästa vän, skapar hon stor uppståndelse.


Men i grannstallet Davis Farms, det störa och exklusivaste stallet i den delen av USA, bor den dryga familjen Davis som också galopptävlar. Familjen har två barn, Danielle och Junior, och Junior är också en väldigt het goding som inte är så brydd om hästar egentligen och Dani, hans lillasyster, är världens snobb och är bara, precis som sin far, brydd om att vinna... och brydd om att vinna över Raintree. Problem uppstår, kärlek uppstår, serien går vidare och är så sjukt spännande med tävlingar, intriger, triangeldramor, humor och inte minst kärlek och svek, till och med död... Och ja man får gråta som en idiot mer än en gång!!! Jag säger bara en sak: SE DEN.


Det är inte för inte som jag har velat bli jockey hela mitt liv, och inte för inte som jag har sett alla fyra säsonger en miljon gånger. Världens bästa serie utan tvekan! 




Av Jennie Written Things - 22 januari 2013 17:04

Hej!

Ligger i soffan hos mamma efter att på riktigt kört järnet på gymmet i en och en halv timme, orkar knappt hålla uppe telefonen ens en gång haha. Jag var inte så jättetaggad på att fara men när jag väl var där sket jag i latheten och körde Milon ett varv, därefter ben + mage då träningsvärken låg och malde i armarna/armljumskarna. Helt slut som artist, fullkomligt d-ö-d! Men skam den som ger sig, imorgon far jag dit igen. Man blir inte belönad för ingenting och ridbyxlåren ska bort, ersättas med muckler!!! Det är mitt nästa mål (och att klara av att springa en mil någongång i den avlägsna framtiden) ;-)

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards