Alla inlägg den 17 januari 2013

Av Jennie Written Things - 17 januari 2013 20:20

En dikt om livet

 

A thousand years,
a thousand fears,

a thousand tears

we shed

for each other,

like moth to flame,

a deadly game,

lost children

looking for their mother,

and when hearts sing

the music bring

magic

like no other

the winter cold,

no hands to hold,

the summer

brief

and sunny,

and in the mornings,
pressed

close to you

cherished moments,

tender, loving,

funny,

we danced

we laughed

we flew

we grew

we dared

we cared

more than any soul

could know

or reason,

the light so bright,

the fit so right,

for a hundred

precious

seasons,

the mouth,

the flame,

the dance

the same,

then broken wings

and treasured

things

in pieces

all around us,

the dream

the only one

I long for,

here or there,

our souls laid bare

a million years from now

my heart

will

ever

 

hold you.


 

  

 


Av Jennie Written Things - 17 januari 2013 18:42

Hej! 

Hoh vilken dag! Kunde inte sova igår kväll när jag väl gått och lagt mig, låg vaken till bortåt två och väckaren skulle ringa bara sex timmar senare. Avdelningen för felanmälan av vår lägenhet stängde nämligen 09.00 och vi har haft stock i avloppet sedan dag ett (som de förra hyresgästerna måste ha "glömt bort" att fixa). Halv tio dök de upp, fixade både det och alla hål ??? i badrumsväggarna från tidigare skåp och tavlor. Jag var trött som Gud vet vad men det fick lov att gå för kort därefter dök farmor och farfar upp på vad som skulle vara en snabbvisit, men de hjälpte mig snart att montera ner den gamla soffan, sätta upp nya gardiner och att packa upp nya soffan som jag köpte igår efter att TRADEMAX.SE idi#"¤#&¤erna BESTÄLL.INTE.DÄRIFRÅN ägnat sig åt falsk marknadsföring som hette duga - vår soffa var inte alls i lager som det stod på hemsidan och leveransen hem till vår dörr var oklar när den skulle ske. Kuuuul!


Så jag gick till Royal Möbler, hittade en jättefin soffa om än inte i samma färg som den vi ville ha och jag köpte den. Den är djup och lång och har jättebred divan så nu ryms vi utan att trängas :-) Och våra besökare också!


Sedan ringde farmor upp dem, idag alltså, och sade att hon hade ett otekniskt barnbarn, var själv inte så vidare teknisk och hade en invalidiserad karl så kan ni inte komma och hjälpa oss få upp den! Farfar och jag skrattade ihjäl oss inifrån vardagsrummet, vadå invalidiserad?! Farfar är frisk som en nötkärna om än lite äldre än vad en soffbyggare bör bara, men invalidiserad? Det kommer bli ett internskämt här framöver, det lovar jag ;-)


Pappa kunde inte igår men jag hade tänkt ringa honom idag och anlita honom som möbelihopsnickrare, men Royal Möbler kom och skruvade ihop den på fem minuter så nu får jag visa honom den i sin helhet istället! Egentligen borde jag ju skriva att jag byggde ihop den alldeles själv, men äh, jag är nöjd med resultatet och nu börjar lägenheten mer och mer att kännas som ett hem, vårt hem. Bara min man nu kunde komma hem också så är allting perfekt ♥


Och imorgon blir det förmodligen detta till middag efter IKEA-besök och gym. Ha en bra torsdag och fredag, alles!


 




Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards