Alla inlägg den 8 januari 2013

Av Jennie Written Things - 8 januari 2013 23:21

Hej! 

Nu ligger jag i sängen i en alldeles tom lägenhet och lyssnar på alla ljud utifrån. Skjutsade Johan till Kallax tidigare idag och vinkade av honom för två-tre veckor framöver, måste säga att det känns konstigt att inte vara med varandra dygnet runt, så som vi alltid annars är. Vi är ett väldigt sammansvetsat par, haha, som i princip gör allting tillsammans utan att lessna. Det är magiskt och jag önskar att det kunde vara så resten av livet för han har någonting speciellt, den där Johan, min sambo!! :-)

Kalix må vara Kalix och vi må vela härifrån för att vidga våra vyer men nog är det någonting visst med att ha skrivit kontrakt och flyttat in i en ny lägenhet tillsammans med den man tycker om mer än allt annat. Vi har redan haft mer besök än jag någonsin haft på en och samma vecka och det är så kul med folk som kommer hit och hälsar på och jag får visa upp vad vi har skapat och gjort och vad vi tycker, för det här är vårt hem. Vårt fina hem. Jag säger inte att det kommer vara det föralltid, men just nu njuter jag av att veta att vi just har landat och bosatt oss just här.

Jag måste säga att det är helt underbart med ett eget kök och kunna laga mat när man vill!!! Johan är en lycklig man för jag tänker hädanefter ställa mig vid spisen varje dag - matlagning är något jag älskar nästan lika mycket som karlen själv... Och att äta mat är ju inte precis tråkigare det heller ;-)


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards