Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Jennie Written Things - 1 januari 2013 21:34


Hej! 


Nyårsfirande med Johans familj och alla mostrar, nyktert nyår som vanligt, no harm in that, och Johans mamma sade vid tolvslaget, "Jaha då blir det kanske förlovning för er härnäst?" haha :))) Vi åt god mat, massor av mat, och minst lika mycket efterrätter. Såg på nyårsraketer, gick ett par hus ner på gatan där Jens och Therese bodde, pratade en liten stund och åkte sedan hem. Steg upp idag kring elva, eller steg upp och steg upp... Jag låg kvar till fyra då jag började med middagen, sedan lade jag mig igen och skrev på boken och nu skiter jag i den, den är inte vad jag önskar att den skulle vara men den får fanken vara klar nu! 


Lägenhetsflytt i övermorgon, Clash of the Titans nu, inte så jättebra film men vad gör man när lägenheten ser ut som ett bombnedslag och man ids inte laga mat eller röra sig mer än nödvändigt? Skönt med en dubbelt så stor lägenhet även om det kommer bli svårt att vänja om sig, det här är ju "hem", för mig, oss! 


Tänkte göra en årskrönika men vet inte om jag ids, det är så mycket som har hänt i år, både bra och dåliga saker men allt som allt så har det varit ett BRA år och jag är övertygad om att det här året kommer bli både händelserikt och helt fantastiskt, jag ser framemot det som händer under de kommande månaderna. Många idéer och många drömmar, vi får se vars vi sitter om 364 dagar :-) Min fina ♥



  

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards