Alla inlägg den 9 mars 2014

Av Jennie Written Things - 9 mars 2014 10:54


Pizzahäng igår i pizzerian/baren alldeles intill som gör så fruktansvärt goda pizzor. Lite snack om gamla Kalix-tider och Kalix-bor, timmarna flöt och likaså ölen. Så härligt avslappnat. Jag hann med att träna igår också, rygg och ben med tunga vikter, veckans fjärde träningspass så nu tänker jag vila och ha en lugn hemmasittardag. Johan åkte precis till jobbet, Half Life dök upp på xboxet och jag är fortfarande insvept i min fluffiga morgonrock och gårdagens smink. Vi råkade somna med kläderna på, teven och lamporna igång... men det var skönt att vakna utvilad kvart i åtta i morse utan alarm :-) 


Sen lite allmän undanröjning, snabeldraksmatning och matlåde-göra. Jag har fått en dille på grillad kyckling ifrån saluhallen som jag ätit både en och två och tre dagar i rad nu, så himla himla gott med en klick chilibea till och grönsaker. Mmmm. Men man kanske borde byta ut det mot något annat... så man inte blir less... men kyckling är ju så himla himla gott och ger bra med proteiner. Johan köpte mig ett nytt proteinpulver och en shaker när vi var ute på äventyr i fredags så nu sitter jag här och dricker AAAH SÅ GOD "päronsplitt" titt som tätt. Jag har fått en helt ny inspiration. Nu när det börjar synas att jag tränar vill jag få det att synas ännu mer. Sådär hälsosamt lagomt. Inifrån och ut...



     


Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards