Alla inlägg den 6 mars 2014

Av Jennie Written Things - 6 mars 2014 19:50


Blergh. 


Det är ungefär all jag har att säga idag. Och igår. Totalt mun- och hjärntorka. Inte så konstigt i och för sig när man har världens torraste vinterhud, men ändå.


One of these days I guess. En av de där dagarna där jag är så sabla less på... jag vet inte vad. Allt, även om jag har det ganska bra just nu. Det bara... är irriterande. Allting. Det kliar som tusan i hårbotten av mitt nya schampoo som tydligen skulle vara så himla bra för mitt hår, mina toppar har blivit dunderkluvna och går knappt att kamma ut och min hårbotten b-r-ä-n-n-e-r verkligen. Och jag har så fruktansvärd träningsvärk efter marklyften så min rygg gör sååå ont. Och jag sitter och kollar på resor och romantiska hotell på Mauritziusus-blalaha. Jag är så ressugen så jag dör. Varm sol, svalknade vatten, en solstol i skuggan och en bra bok.


Ibland känns det bara som att jag gör det som alla andra vill av mig. Jag lever inte mitt liv. Jag vill leva med Johan, men jag vill ha något eget med honom, och det äter upp mig. Ett eget ställe som är så fantastiskt att vi till och med gillar att diska och dammsuga för att utsikten är så underbar eller att solen skiner och Johan är sådär härligt brun... glad... lycklig... leendes. Att längta efter något och inte veta hur man ska göra för att ta sig dit, för att man plötsligt blivit för feg. Jag behöver en resa, avkoppling, den där solstolen och avstängda mobiltelefoner och tenik och allt som hör till den vanliga dödliga världen. Jag behöver det för en lång tid känns det som. En nystart. 


Det känns som att jag blivit en blek version av mig själv. Okej det har jag ju också, blek och torr, men i annan mening. Torr utsida och det känns som en ganska slätstruken insida numera också. Som att jag är så jävla trist. Jag har tappat den där gnistan. Antar att det är Stockholms-jargongen jag istället fått. Stiga upp, pendla till jobbet, jobba, pendla hemåt, laga mat, träna, mysa med finaste fina, och så samma sak dag ut och dag in................ Jag vill göra någonting mer. Jag hatar detta ordval, men "helst nyss" ..!


Jaaaaa.... jag trivs på jobbet. Såklart :-) Jag är tacksam över att jag får jobba där jag jobbar, att jag har världens bästa sambo som jag inte kan beskriva med ord, en andrahandslägenhet som varit vår nu i ett halvår. Meeeeeeen. Jag behövde bara få gnälla av mig. Eller nåt. Inte för att det hjälper. Jag är bara så..... trött...... på att jag har så svårt att säga nej och stå på mig och göra det jag vill, jag lyssnar BARA på alla andra numera och det är ... gaaah.... vad hände liksom... när blev det så.. när slutade jag vara utåtriktad??? När blev jag introvert(are) - det har jag i och för sig alltid varit, men inte såååhär? Jag behöver väääärme. En solstol och ett skrivblock! Johan bredvid mig.... gaaah... Jag vill färga håret på salong, åka på massage, spa, börja träna crossfit, snorkla i ett hav, äta god mat på en restaurang i solnedgången..... åka tillbaka till Grekland.


Eller någon annanstans där det finns en skön stol, god mat och avkoppling och sevärdheter och ingen stress.... Alltså det här är ju helt sjukt hur jag gräver ner mig men jag vet inte hur jag ska komma upp. Det är inte ens säker att folk förstår vad jag menar. Jag är nöjd och glad med Johan och jobbet, det är tillvaron jag plötsligt blev jättetrött på. Samma sak varje dag. 21 år gammal och gör ingenting. 


Eller jo, fast nä.


Inte idag när självkänslan är i botten och allt bara känns... blah. Ta en kaka eller nåt så blir du glad. Jag köpte jordgubbar idag. Från Spanien. De var inte ens goda. De var säkert besprutade med 27 olika typer av kopiss. Haha nivååååån... gnällspik... Nåja nu är det helg och jag ska NJUTA av min och mannens lediga dag imorgon. Ta nya tag. Ska i alla fall till frissan och sen får vi se vilka äventyr vi åker på. Kan man påpeka att de inte ska stoppa massa mumbojumbo i håret om det inte är naturligt sådant? Jag står inte ut med mitt kliande.... måste köpa nytt shampoo..... och en mörk choklad. Mmmm.


Hejdå från gnällsPIK.



En liten sidogrej bara. Kolla vilken låt jag hittade idag. Nostalgi. Jag fyllde åtta när jag fick Hits for Kids 2 av mor och far i present och denna var med där. Denna och Big Big World. Jag minns den dagen så väl. MMMbop påminner mig om konstiga godisar jag aldrig ätit förut och aldrig kom att äta igen, om den dagens kalas och hur radion gick varm inne i flickrummet. Jag lyssnade på den i bussen idag och blev glad igen. Kanske ska prova med det nu också :-) 

   




 

 

 





Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards