Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av Jennie Written Things - 25 augusti 2012 13:07


Hej! 

Bjuder på ett kort inlägg idag. Jag somnade tidigt igår kväll och Johan satt uppe och spelade med Jens, men jag hörde inte ett dugg av det när jag väl lagt huvudet på kudden och var borta i drömmarnas land. Vi vaknade tidigt också, gick upp och åt frukost och lade oss sedan igen, där vi har legat till ungefär nu haha ;-) Sade någon att det var en ledig lördag? Hade tänkt fara en sväng till mamma men har glömt att hon skulle jobba idag, likaså pappa, så jag sätter mig nog som vanligt med min bok i ett par timmar.

Den berättelse jag hittade i min bokhylla hemma i Nyborg är nu färdigt överförd till datorn och se på faen, det blev en bok av det också, ungefär 200 sidor lång men dock, det blir mer om man förminskar den till pocketversion... Jösses, och jag måste faktiskt säga att jag som fjortonåring kanske skrev gammalmodigt och apade efter mina favoritförfattare, men nog visste jag allt vad jag gjorde och vad jag ville bli när jag blev stor! Vem vet, det kanske blir julklappen från mig till mina släktingar i år, vi får se. Min förra bok, den jag tjatat om här på bloggen i veckor, ska jag bara ändra vissa detaljer på och sen får den vara klar. Tänker skicka in den för tryck i en, hel upplaga och inte två. Jag får se då när jag får hem den i brevlådan om det måste ändras eller om det är helt uppåt väggarna fel med en bok tjock som en bibel, haha. Men det är en senare fråga.

Böcker är mitt liv, det är bara så. Jag skulle inte fungera om jag inte fick ha böcker omkring mig, om jag inte hade tjugo olösta böcker i min bokhylla... jag skulle kunna bo i ett bibliotek, haha, och inte ens bli lite less. Jag kan inte säga nog hur mycket jag älskar böcker, böcker, böcker, mmmm! Och att kunna skriva sina egna... det kan jag inte heller säga hur glad jag är över att jag faktiskt kan, att jag har den fantasin och kunskapen som behövs och underlättar. Jag är värdelös på alla bollsporter, jag är lat och fruktansvärt envis, men skriva, det överglänser allt det andra. The pen is mightier than the sword, och det håller jag fullständigt med om. Keep up the good will och fortsätt göra det du är bra på, eller som jag brukar säga "Listen to your heart and the rest will follow".


Kraaaaam på er, läsare!!


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards