Alla inlägg den 23 augusti 2012

Av Jennie Written Things - 23 augusti 2012 13:05


Hej!

Åh vad det känns jobbigt att bli vuxen... Jag blir snart av med jobbet, vi måste flytta någon annanstans och söka nytt jobb, köpa diskmaskin (vi har ingen) och jag vill hellre ha en Sheltie än en diskmaskin men jag vet att jag är allergisk och att jag hatar att diska för hand, och att det då alldeles säkert lutar åt en diskmaskin. Och en större lägenhet hade inte varit helt fel, en tvåa eller trea och en stationär dator åt mig som orkar med både spel, texter och bilder. Jag måste lära mig att spara pengar men får ett välkommet tillskott av diabetesförsäkringen, kan jag i alla fall hoppas, men de pengarna lär försvinna till inredning även om det också är kul. Jag längtar tills jag får inreda min egen lägenhet, eller rättare sagt tills VI får göra det... men det kändes plötsligt så jäkla jobbigt att bli vuxen :-( Mitt tonårsliv är över om åtta månader då jag fyller 20... och jag fick noja redan vid arton.


Det är så mycket som snurrar nu, får försöka att inte stressa upp mig över det men det går redan runt i huvudet. Måsten, måsten, måsten. Måsten och viljor. Jag vill göra så mycket. Min internetbaserade utbildning börjar den tredje... vi blir förmodligen av med jobbet i slutet av september, bla bla bla. Less. Så fruktansvärt less. Hoppas min lönespec kan få mig att dra lite på munnen i alla fall, för det lär behövas.

Just nu ser jag framemot min och Johans resa, min och Fridas Grekland-resa och Sabatonkryssningen jag bokade idag, som jag och en annan tjej kommer åka på. Frida ville först, sedan ville hon inte. Jag missar också skolan en dag, och jag har inte obegränsat med pengar men jag har kommit till insikt om att jag inte vill sitta där när jag är femtio och ångra att jag aldrig gjorde någonting, att jag aldrig levde medan jag var ung och fri och hade alla möjligheter i världen. Och en kryssning med massa kompisar, hur kul är inte det? 23 timmar fullspäckat med mina favoritband och en härlig båt!


Jag slutar på en timme och en kvart, då blir det att åka hem och dra täcket över huvudet. Så happy face är jag idag :-( Sen kanske jag åker hem till Nyborg och hälsar på pappa och min lönespec eller eventuellt till mamma min. Vi får se. Jag vill bara.... vara less just nu. Glömma att tiden existerar och bara stanna upp för ett par timmar. Blergh. Längtar hem till min gino jag svängde ihop igår, med choklad och vaniljglass (ja jag syndade) för den var asigt god. Ehehe. Mitt sockervärde har legat på 5.5 under den förgångna månaden och det var enligt diabetesläkaren FÖR bra, så det gjorde ingenting om jag syndade ibland. Härligt, sade jag och gick och köpte världens fetaste Marabou, bananer, björnbär, mango, blåbär och jordgubbar och svaskade ihop allt till en mumsig efterrätt utan förrätt och varmrätt. Den, min nya novell/historia och en sköööön säng ser jag mest av allt framemot.


En timme kvar... bara en timme. Jag vill inte vara vuxen. Jag vill inte bli äldre. Jag vill inte. Less.


   

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards