Alla inlägg den 19 april 2013

Av Jennie Written Things - 19 april 2013 23:12

Hej!

Hur vet man att man gör rätt i livet? Hur vet man vilken väg man ska gå? Jag måste välja nu, och det är svårare än jag kan beskriva. När mina tidigare rutiner har falerat har jag utvecklat en inre oro som gör att jag vill ha kontroll på allt, än mer än tidigare. Jag vill veta allt om resmålet, allt om förberedelserna och allt om allmän vetskap för dit jag ska... Och jag vet inte varför det är så, bara att jag håller på att bli knäpp på det. Jag vill inte ha det så, vill ju vara den där icke oroandetjejen och flickvännen som bara tar dag för dag och låter framtiden komma när den kommer. Det tjänar ingenting till att älta och jag vet det, men ändå är det så svårt att låta bli, svårt att släppa allt det där. Om någon kunde svara på frågan och gjort mig klokare hade jag varit skyldiga er mitt liv som tack. För jag vet inte. Jag vill veta. Jag vill veta var jag ska gå, vad vi ska göra. Men det är nåt som bara vi kan komma fram till... Och för en gångs skull är det jag som är tveksam inför en ny förändring, inte Johan... Åh om jag bara visste!

Av Jennie Written Things - 19 april 2013 13:55

Hej! 

Förberedde mig inför att följa med på gym med Johan och Daniel men kände att jag inte riktigt var hundra i huvudet, mätte sockret just innan vi skulle fara och det var 4.2 Åt därefter rester från gårdagens bärdessert, originalet var utan socker men jag hällde på vanligt strösocker över grädden, blandade och njöt av jordgubbarna. Efter en kvart var sockret 4.0 och Daniel var i antågande... Fick vinka hejdå åt dem båda och vackert stanna hemma, som jag har sagt tidigare, jag kan inte träna när sockret är under tio och att fejka upp det med dexstrosol är ingen bra idé, det försvinner lika snabbt igen. Men jag åt ingenting efter klockan tre igår så inte så konstigt om jag då blir låg idag :) 


Hittade ett par sidor med förlovningsringar också som jag nu sitter och tittar på, frågade Johan vad han föredrog för sorts och han kastade ett par blickar på skärmen ;) Det är faktiskt nåt som jag ser framemot att göra någon gång i framtiden, nu, snart eller om länge, och med honom, naturligtvis. För det finns ingen på hela planeten jag älskar mer än den människan... ingen jag heller vill tillbringa resten av mitt liv med än just honom :) 


Nu ska jag drömma vidare, knapra digestivekex och gå ut på en lång promenad och inviga mina nya Easytones. Fredag idag och helgen står till förfogande med förhoppningsvis ett besök av ett par vänner, ska bli sååå kul! 


 



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards