Alla inlägg den 6 april 2013

Av Jennie Written Things - 6 april 2013 09:56

Hej! 

Lördag morgon och jag har precis ätit en räksallad med löskokta ägg och majonnäs, hur gott som helst. Hur äggen kunde bli löskokta när de kokat i cirkus 10 (!) minuter på medelvärme har jag absolut ingen aning om... Antingen blir det för mycket eller för lite kokt, samma med potatis, men den LCHF-inspirerade maten lyckas oftast... som tur är ;) men jag är inte så kräsen. 


Idag ska jag dansa fram här med dammsugaren och dammtrasan, baka baka liten kaka och fara iväg på ett besök till goda vänner. Jag har försökt jobba med mig själv uti det att jag lider av inre stress och går och oroar mig för saker jag inte ens behöver, helt knäppa saker... hela livet har jag haft den där tryggheten, rutiner och stadgar i livet att gå efter men nu är jag arbetslös och har egentligen ingenting att fylla mina dagar så hela min existens rubbas. Men nu har jag försökt tänka att jag ska inte oroa mig när jag äter frukost, jag ska äta det i lugn och ro... och det är samma sak på gymmet, när vi far och tränar ska jag inte oroa mig för någonting, jag ska åka dit och träna i min egen takt... och magen har slappnat av betydligt, från att vara en hård boll med halsbränna (magkatarr) till att bli relativt lugn den också. Nu sitter jag här helt avslappnad och njuter av lugnet innan städningen börjar...


Många bäckar små. Stress försvinner inte på en dag men jag ska se till att göra allt jag kan för att sluta vara så fruktansvärt stressad... istället tänka på bra saker... och andaaas... luuugnt :) 


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards