Alla inlägg den 9 april 2013

Av Jennie Written Things - 9 april 2013 18:17

Hej! 

Ett kort och rätt meningslöst gympass blev det idag, vågade inte ta i så mycket när jag haft feber hela helgen. Nu sitter jag återigen i soffan och äter korvgryta med broccoli och kollar in Reebok-skorna på Sportamores hemsida. Galet fräsiga och nästan 800 kronor billigare för tillfället, det är som gjort för ett klick och en beställning... Blå, rosa, svarta, röda... Det är nästan så att man måste bara för att priset är så lågt ;)  


Och på flygbokningen har vi inte kommit någon vart. Jag är faktiskt lite skraj över att fara till Stockholm och jobba. Eller, för att vara ärlig, jag är livrädd för det... av någon anledning jag inte riktigt kan förstå. Men jag är en "hemmelig" person, jag gillar att befinna mig i och runt hemmet, där jag har min fasta punkt. Jag längtar efter den dagen jag och Johan köper hus och det blir bara vårt, då vi kan göra vad vi vill med det. Jag vet att man måste släppa taget och ta ett par år då man far omkring lite varstans... men det känns så läskigt så jag inte ens kan förklara det. Hur gör man? Hur vågar man'? Hur gör alla andra? Jag är en mespropp i såna här tillfällen och det skäms jag inte för att säga, jag har aldrig varit hemifrån mer än ett par veckor som max... Det gäller att ta språnget och kasta sig ut men jag vill bara kramla mig fast vid Johan och vår lägenhet just nu, för där har jag min trygghet. Stockholm och allt annat är okänd mark. Hur ska man? Hur vågar man...?


Nu ska jag promenera till mamma en sväng och ha lite kvalitétstid mor och dotter emellan. :) 


 





Av Jennie Written Things - 9 april 2013 13:25

Hej! 

Nyser och nyser och... nyser :) Det bara svider i ögonen när jag får nysa så mycket, allergin sitter fortfarande i som berget och vägrar släppa. Men skam den som ger sig! Just nu sitter vi i soffan och kollar på flygresor ner till Stockholm, måste ju kolla igenom lägenheterna vi har fått anbud på och så jobbet så klart. Men jäklar vad dyrt det ska vara helt plötsligt! Det är som att alla i hela Sverige ska åka sträckan Luleå-Stockholm under de kommande veckorna... Det kostar lika mycket att åka tåg och att hyra bil som att flyga... så det finns många alternativ att välja bland. Men ner ska vi, på ett eller annat sätt :)


Jag tänkte även fara en sväng på gymmet och inviga min nya träningsväska, egentligen hade jag behövt köpa nya skor också då mina håller på att krackelera totalt, men det får jag vänta med lagom till den första lönen. Mina Easytones har följt med mig i ett par år nu, de har gått flera mil genom New Yorks gator utan att ge mig skavsår, de har följt mig på långa promenader i Stockholm och London och till gymmet. Världens bästa skor utan tvekan! Får se om jag köper samma nästa gång eller om jag går över till något ännu nyare och "bättre" märke, hade varit läckert med nån häftig färg på skorna när man tränar - har du några tips på bra träningsskor? Kommentera gärna!


 

  





Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards