Alla inlägg den 17 april 2013

Av Jennie Written Things - 17 april 2013 15:15

Hej!

Dagen har varit helt fullspäckad, startade klockan sju på morgonen och var i säng först vid tolv, åkte tunnelbana i princip hela dagen. Vi hann bara med tre av fyra visningar men den sista blev vår favorit och den vi också kommer ta om vi börjar jobba i Stockholm, vilket vi får göra från och med sjätte maj. Vi fick en rundvisning på huvudkontoret där flera kända ansikten numera jobbade och också en inblick i vad jobbet egentligen innebär. Det kändes lite sådär om jag ska vara ärlig, magkänslan sade nej men förnuftet ja :) Så nu följer en helg hemmavid med födelsedagsfirande, funderingar och beslutstagande och alla är inte direkt lätta, men det kommer att bli skönt att komma hem i lugn och ro och kunna tänka efter ordentligt.

Johan gjorde däremot en riktig.... jävla!!! tabbe när vi var på första visningen... Hahaha!! Hyresvärden satt och pratade länge och väl om sin förtjusande, trevliga dotter som bor i Japan och lär sig japanska, och då säger Johan mitt i allt, bakåtlutad i soffan, "Aha, ja Jennie gillar inte asiater" (!)

Paret Välklädd blinkade chockat ett par gånger mot varandra och jag tror att jag klämde fram ett "Eeeh... Asså... Jag skulle hellre resa till USA eller runt i Europa, Asien har aldrig riktigt lockat mig, det är det han menar, hehe" men det tog inte länge förrän Herr Kostym körde oss till stationen... Och jag och Johan bröt ihop av skratt så fort han gasat iväg med sin rostiga Volvo. Haha fy fan!!! Jennie gillar inte asiater... Verkligen en fin beskrivning på att jag inte är så sugen på att resa till just Asien-området. Tack älskling, tack ;)



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards