Alla inlägg den 12 april 2013

Av Jennie Written Things - 12 april 2013 22:49

Hej!

Efter läkarbesöket som tog fem minuter och ett intjänande av ett högkostnadskort (som 19-åring haha...) somnade jag i soffan. Trots att Johan spelade Xbox på hög volym och jag låg i någon konstig ställning drog jag till med en en och en halv timmes powernap och det var gudomligt skönt!

Blev teve + dator under resten av dagen/kvällen med Johan, Loka-drickande som smakade flytande chokladglass.... och gårdagens lax till middag :) Sedan ringde läkaren upp med provsvaren - de vita blodkropparna hade minskat tillsammans med äggvitan/proteinet så jag ligger inte längre i riskzonen för att en urinvägsinfektion ska bryta sig igenom. Hon var förvånad över att jag inte blev ordinerad antibiotika i mars när jag var på diabetesundersökningen och fick hem ett resultat om äggvitemängden, men nu har kroppen lagat till sig själv nästan helt så jag är superglad och lättad. Nu kan vi åka till Stockholm utan att vara rädd för den saken och jag kan verkligen säga att jag nu är helt medicinskt frisk efter operationen för en månad sen :) Om bara illamåendet ville släppa så hade jag varit i himlen just nu!!

Av Jennie Written Things - 12 april 2013 10:21

Hej! 

Haha, jag tror det knappt själv men... jag är kattbakis/kattförkyld FORTFARANDE. Försöker att inte tänka på det men det är lite svårt när jag nyser och hostar konstant, fattar inte att det måste ta sååå länge att gå över... Grrrr. Nåja hoppas det har försvunnit till på tisdag när planet lyfter, det ska bli riktigt skönt att se någonting annat än bara Nils Hotel och Gallerian när man kikar ut genom köksfönstret hehe :) 


Nu håller jag på att maila lite med LCHF-klubben via Katrin Z som söker praktikanter över sommaren. Hann inte gå många minuter förrän hon mailade tillbaka och jag fick veta att det gällde en oavlönad praktikplats i minst 12 veckor men att jag var välkommen på intervju nästa vecka. Ska höra lite närmare först om vilka tider som gäller, det lät väldigt roligt och det är någonting som jag verkligen hade velat göra... Men - dessa men - att vara oavlönad och bo i Stockholm känns lite sådär... det känns inte alls något vidare... Verkligen jättesynd! Det hade varit en riktig drömupplevelse, att vara omkring likasinnade dagarna i ända och få inspirera andra att äta hälsosamt. Så får se vad hon säger, jag väntar spänt på nästa mail!   


 



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards