Alla inlägg under november 2012

Av Jennie Written Things - 6 november 2012 12:41


Hej!


Blev en snabblunch på Valhall idag, pannbiff med lök, "örtslungade potatisar" och nån form av rödvinssås. Fick med mig Frida B som sällskap :-) Trött och frusen, sovit för lite igen men en ny expansion till Skyrim och en tvättstuga kom före sängen - jag var som ett barn på julafton när Johan fixade in "Hearthfire" i spelet haha ;-) Nu kan jag bygga hus, adoptera barn och flytta in dem i mitt Lakeview Manor, blev som Sims Deluxe ungefär! Så kul, jag bara älskar det, hela spelet!


I eftermiddag blir det en sväng till mamma på middag, sedan Twilight nummer ett av tre och sedan ledig dag imorgon. Eventuellt en sväng till Nyborg tänkte jag, hälsa på pappa och syster, väntar också på ett läkarintyg som jag ska skicka in till mitt försäkringsbolag för att få rätt till ersättning för diabetesen. Varje gång jag har ringt dit så har de svarat annorlunda, så nu måste de tydligen få ett skriftligt intyg att jag faktiskt HAR diabetes, fast det står i deras journaler? Mystiskt... Aja, förhoppningsvis löser det sig och de kan enas om ett svar.


Nu tillbaka till arbetet fram till 16:00. Ha en bra tisdag!




Och förresten... Kan ju bara säga att jag har grym träningsvärk! Att ta sig ner till tvättstugan igår var inte det enklaste, inte heller att springa runt här på jobbet. Aj aj aj! Men trots det ska alla få se på fan och Johan ska bli chockad för jag tänker fara tillbaka dit, antingen imorgon eller på torsdag, tro det eller ej! Det är härligt med träningsvärk, har faktiskt saknat det litegrann.

Av Jennie Written Things - 5 november 2012 15:50

Hej!


Snart slut för idag. Ska lägga mig i sängen så fort jag kommer hem, är astrött. Kunde inte riktigt sova igår, men min favoritkarl hade inga problem med det då han bara lade sig på rygg och... började gnissla ;-) Och ja, fönsterrutorna skallrar när han är igång, jag skojar inte! Bara en av hans egenheter som gör honom så fruktansvärt charmig, haha, men jag vill lova att det inte låter speciellt... tyst och beskedligt. Finaste!


Och nu har jag börjat blogga bara via mobilen, mycket smidigare än via datorn och framförallt skönt att slippa först ta en bild, sedan föra över den till datorn, ladda upp den på Bloggplatsen och först DÅ klistra in den i texten. Nu tar man en bild, delar den via Bloggplatsen och den kommer direkt upp i texten - och det via mobilen!! Helt underbart må jag säga :-)


Nu ska jag köra på de sista minuterna och sen åka hem, tvätta och sova. Ha en jättebra (fortsättning på) måndag!



Och ja, det är mitt fina kusinbarn som får sitta på mitt plank. Hoppas mamman är okej med det, han är så lugn och beskedlig och säger inte mycket så det stör inte mina jobbkompisar, det lovar jag! ;-) Gulligare unge får man leta efter, jag kan inte råför att bebishjärtat satte igång och hamra för fullt när jag fick se honom för första gången. Kan ju bara vänta och se tills det är min - vår tur - då lär det ju spricka totalt. Om man redan nu gråter floder i en dröm när man får se sin son för första gången (en av helgens drömmar) så är det stor risk för det även i verkligheten, haha!  

Av Jennie Written Things - 4 november 2012 22:17

Hej!

Just hemkommen från gymmet. Ja, ni läste rätt - gymmet. Johan pushade med mig dit och där var vi i ungefär två timmar, misstänker att träningsvärken lär komma på besök imorgon! Benen fick sig en rejäl omgång även om jag höll mig på min kant, förkylningen ligger ännu och pyr så vågar inte köra på allt för mycket. Imorgon väntar jobb mellan 07:45 och 16:00 och därefter tvättstuga till framåt kvällen. Andra omgången gym får bli tisdag eventuellt, mer eller mindre beroende på benens må-bra-status haha, väntar med bävan ;-)

Annars har jag varit ledig hela helgen, skönt för hälsan men mindre kul för börsen. Skyrim, bokskrivande, ett par timmar med farmor och farfar och en kort promenad har den till största del bestått av, lite pensionärsvarning på det hela när alla andra är ute, utklädda, och firar halloween... Men jag har i och för sig aldrigt tyckt så bra om utklädnad eller skräckfilmer så jag antar att det är lika bra, bjöd istället Johan på egenkomponerad finmiddag och soffmys med tillhörande grönsaks- och chipsdipp och det verkade gå hem! Gott som tusan :-)

Nu ska jag slänga mig i sängen och invänta herr Måndag. Upp tidigt som gäller, men jag tänker inte klaga. Pengar behövs verkligen just nu, speciellt när vi blir arbetslösa om en dryg månad... Usch. Nåja, allting löser sig till slut. Det måste det göra :-)


Av Jennie Written Things - 3 november 2012 09:35

Hej!

Jag måste säga att jag bara älskar min nya telefon. Allting blev helt plötsligt så mycket lättare - ladda upp bilder, smsa (ja inte ens det var en självklarhet med gammern), uppdatera appar och personliga medier. Helt enkelt, jag älskar den! Och justdetja. Godmorgon. Har fortfarande inte stigit upp än, ligger i sängen och uppdaterar bloggen för första gången någonsin och smygmyser lite med S2:an när Johan är på jobbet, hehu ;-)


Av Jennie Written Things - 2 november 2012 13:39

Hej! 

Så här gott blir det till middag idag hade jag tänkt. Ibland får man unna sig! Förresten... Heter det potatisburgare eller potatisbullar? Jag har alltid sagt potatisburgare, men det fanns inte ett enda recept på internet med sådana... Undrar om det funkar lika bra med potatisbullar? Med massa bacon då givetvis!


 

Av Jennie Written Things - 1 november 2012 18:11


Hej! 

Fortfarande sjuk, men absolut på bättringsvägen. Men efter ännu en natt med feberdrömmar insåg jag att det kanske är bäst att stanna hemma tills man är helt frisk - och nu har min annars helt lediga helg börjat. Inte för att jag fått någonting gjort under veckan som gått, jag orkade mig på att städa och diska i förrgår men där tog krafterna slut. Nu kom jag alldeles precis in genom dörren, har varit och handlat (verkligen jättebra när man fortfarande är darrig i benen) och uthämtning av diverse grejer. Ett grönt paket väntade på mig på ICA, skickat från "Tomten i Trollhättan" - en LCHF-kokbok! Så glad jag blev! 


Och det andra paketet var min efterlängtade Samsung Galaxy S2. Och nu vinkade jag just av mamma som kom på expressvisit, alltid lika kul det också. 

Nu blir det att återgå till öh, Skyrim tror jag. Eller liggande läge. Sängen ser så inbjudande ut, och jag har bara ett par sidor kvar på min bok som jag just nu läser. Hostan håller sig kvar, håller stämbanden och luftrören i ett järngrepp. Men det ska jag snart övervinna och så kör vi full fart på jobbet på måndag :-D

 
Hejdå Nokia, hejdå hejdå hejdå!


Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards