Alla inlägg under september 2013

Av Jennie Written Things - 6 september 2013 17:09



Att han lämnade kvar min mat var faktiskt det värsta...



Av Jennie Written Things - 5 september 2013 21:29


Haft en superhärlig dag med finaste Helena, först en lång sovmorgon och sedan gym, armar + bröst + axlar. Vi körde på riktigt ordentligt i två timmar och det känns redan i armarna och bröstet vill jag lova! Orkar knappt lyfta armarna, så de får befinna sig i midjehöjd som ett par rasslade geléklumpar resten av dagen haha. Oooont :) Tredje träningspasset på två dagar, tänkte hinna med två (åtminstone ett) till innan jag åker hem.  Om ambitionen och motivationen tillåter, musklerna känns rätt så ömma nu så man ska väl egentligen inte stressa igång något, men det är så härligt att röra på sig. Luften kändes alldeles klar och sval nu under kvällen och en löptur hade varit gudomligt skönt, men det får vänta till imorgon då ben och rumpaaa står på agendan.


Nu har jag precis vinkat av Helena och ska mysa ner mig i soffan med min finaste. Alla dagar borde kännas såhär, lätta och härliga och bekymmerslösa. Och med en hel del träningsvärk, haha.



 
 

Av Jennie Written Things - 4 september 2013 16:22


Varmt och gossigt idag, 37 grader i solen och efter en kortare PW för att jag är lite disoriented i området satte jag mig på en bänk i lekparken och lapade sol i över en timme, svettig och lurkig och så klart kom det en pappa med en liten bebis som genast fick sikte på mig och började le allt vad hon hade (barnet alltså) och skratta och ha sig och ville gunga i gungan närmast mig... och det luktade nyklippt gräs och rosor, så härligt. 

Jag har så fruktansvärt träningsvärk sen igår. Alltså jag kommer inte ens ihåg sist jag var så här jäkla öm. Armarna och axlarna och nacken gör sååå ont haha. Gymmade igår i en timme, körde igenom hela kroppen "litegrann" (ehm ungefär 80 % av maxorken) och promenerade sedan hem. Gaaaalet vad ont det nu gör. Orkar knappt lyfta telefonen ens en gång, men det är skönt, äntligen har vi börjat komma igång igen.


Och jag ska nå min drömkropp. Motivationen är på topp, energin också, orken, den kommer. Jag har inspiration från mästarna på min Instagram, folk som hänger med mig och min resa och ett utformat träningspass och kostplan som jag nu ska följa i åtta veckor framöver. Det ska inte gå fel den här gången. Jag ska inte bli sjuk och inte kunna träna, inte opereras så att jag måste hålla mig i stillhet i två månader och jag ska inte ha några som helst undanflykter för att inte träna när gymmet ligger 300 meter bort, går jag femtio meter utanför dörren ser jag SATS-skylten så... Inte en chans att jag ska misslyckas nu.

Det här är förebilder efter nästan tre månader utan styrketräning. Jag har pufsat till mig lite hehe och förlorat formen jag hade då, men det motiverar bara mig att kämpa ännu mer... för jag SKA nå dit, jag ska, jag svär på det. Jag är igång, big time. Jag måste tro på mig själv. Fuck Lagom - nu siktar jag mot högre mål!!!

 


  

Taggar: #träning #hälsa #aldrigvila #trainlikeagirl #fucklagom #kostplan #kostråd #sats #gym #motivation #inspiration #förändring #hälsosam #livsstil #lchf #före #efter #träningsvärk #sol #stockholm #värme 

  

Av Jennie Written Things - 3 september 2013 20:01


... när jag bestämt mig för text och typsnitt, jag vet redan var jag vill ha den. Där den syns men ändå går att dölja, men som ändå finns där och inspirerar. Jag är besatt. Jag är besatt i Skyrim, i vikingar, i vikingatiden, i allt som sägs och görs i spelet. Jag ska därför föreviga det, bränna in det under huden. En grej som sades därifrån. Vem jag är. All hail the true king of Skyrim - men vad, det säger jag inte än :)  Dovahkiin. Dragonborn. Stormcloak.

 

Av Jennie Written Things - 2 september 2013 20:38



Att det är bra service på SATS! Jag och Johan gick dit för att bli medlemmar och börja träna och jag loggade in direkt jag kom hem och valde profil - "Jag vill bli starkare". Fick då ett direkt egenkomponerat träningsschema, kostråd anpassat för min träning, recept komponerade för att matcha mina önskemål och förslag på olika gruppträningar jag ska göra varje vecka PLUS en GRATIS PT i tre tillfällen... och om jag inte kommit tillbaka till formen jag hade i våras på åtta veckor så får jag pengarna tillbaka!!! Jag blir nästan så glad så jag vill gråta. Åh jag är så taggad på att träna, på att svettas, att ta i så man får grina, krypa hem och inte orka upp ur sängen morgonen därpå, ja... ska man träna så ska det vara ordentligt, och jag vet var jag ska det första jag gör imorn!!!!


Till råga på allt så är det bara 200 meter till gymmet härifrån så det finns inga ursäkter. Nuuuu ni nu ska denna donna bli i sin livs form så jag kan läsa till hälsocoach i höst... för jag har skickat intresseanmälan på en tio veckors kurs i Stockholm i november. Den kostar visserligen litegrann men... då får jag det gjort, då blir jag hälsocoach... en av mina drömmar kan slå in redan i november. Plus att jag kommer bli supersnygg ;) Hurraaaaa!



Sade jag förresten att jag kommer hem på lördag? Inte? Då säger jag det nu, jag kommer hem till Norrbotten på lördag och stannar en heeel vecka eventuellt. Åh så skönt det känns, när allting börjar falla på plats mer och mer. Först träningen och nu hemresan och drömmen om hälsocoach-utbildningen. Det ska bli såååå roligt alltihop. Nu ska jag forsätta spela Black Ops II som jag gjort hela dagen, jag har knappt ens klätt på mig idag haha. Behå och shorts är underbara spelkläder, direkt från sängen dessutom ;) har man semester så har man, eller hur?

  

 

Av Jennie Written Things - 1 september 2013 13:45


Huvudet dunkar och det känns som att ansiktet trycks ihop från sidorna. Blä. Antingen stressen och spänningen efter flytten som släpper eller det förbaskade korsdraget, rutorna och dörrarna flyger upp när man öppnar ett fönster. Snacka om sug ;) Kan man ha korsdrag i huvudet har jag det alltså. Det dunkar på riktigt. Eller så är det från nacken och bärandet av alla damn lådor. Huvudvärksmedicinen är i någon flyttlåda nånstans vet-inte-var och sängen känns mjuk och behaglig sååå... jag lägger mig där istället och hoppas på att det snart går över.

I eftermiddag lämnar vi in nycklarna till den gamla lägenheten. Det känns bra att avsluta det nu. Nya äventyr väntar - var vet jag inte, men det är säkerligen på väg!

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards