Alla inlägg den 28 september 2013

Av Jennie Written Things - 28 september 2013 20:41



Sitter i soffan framför Tomb Raider med en väldigt snygg man tätt intill mig. Snart kommer Johan 2 hem och då blir det pizza och öl, i alla fall för grabbarna, jag själv är ju som jag är så jag hoppar nog både det ena och det andra ;) Jag äter ju vanligtvis ingenting efter klockan 18:00, så har det varit i flera år. Det är nåt fel på mig som inte är sugen på mat sent på kvällen haha, jag är ju alltid sugen annars, längtar tills nästa gång jag får äta...


Igår var vi och såg In Flames på Gröna Lund aaaah! Så bra! SÅ KALLT!!! Träffade på en man där i 35-årsåldern och hans kumpaner som var fulla och glada och icebreakern var "ah du vet väl var hans G-punkt sitter? På med latexhandskarna damen och ge honom en natt han sent kommer glömma" eh okej. Haha. Vi började diskutera lite, mest han och hans kumpaner. Han hade fru (Johan säger: SAMBO!!!) och barn och kom närmare och närmare ju längre vi satt där, och när Johan gått iväg för att beställa mer öl viskade han "jag hade gärna legat med dig om du inte haft din man där. Jag menar, du ser ju ut som 25, är från Norrland och är SMART! Men men. Du valde rätt i alla fall. Han är den snyggaste i det här sällskapet"


Eeeeh OKEJ. HAHA. Vi berättade även hur man raggar på krogen, ett enkelt "skavi?" räcker. Då vände hans kompis sig till mig från andra änden av bordet och bara, "ey damen, du och jag ska" Nej du det ska vi inte... och så började nästa kille göra närmanden och idka på att han minsann också hade velat om jag inte haft Johan. Hahaha alltså!!! Jag hade Johans vinterjacka på mig och såg ut som en trött femåring. Men okej. Jag förstår. Kul att jag still got it, om man så säger.


Idag var bakisdag och PT-timme på SATS Medborgarplatsen hehe. Gratis träning och bra träning! Superkul! Fick många användbara tips och tricks! Sen åt vi lunch på en thairestaurang utanför gymmet, satt där i en och en halv timme och pratade och åt och myste och såg på regnet och åt två portioner och efterrätt. Starkt starkt starkt. Men så gott och härligt. Nu mys i soffan. Imorgon mer träning. Gruppträning. Och jobbsökande. Mer jobbsökande.


Ungefär så här tätt satt vi för att inte frysa. Och jag kände mig som Ior. Men det är bra. Det är kul. Fulla människor är ärliga människor. Nu låter jag som världens fjortis men ja, vad ska jag säga, det var en härlig kväll och en tråd på Familjeliv som hamnade mitt uppe i Hetaste Debatterna avslutade min kväll! 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards