Alla inlägg den 2 september 2013

Av Jennie Written Things - 2 september 2013 20:38



Att det är bra service på SATS! Jag och Johan gick dit för att bli medlemmar och börja träna och jag loggade in direkt jag kom hem och valde profil - "Jag vill bli starkare". Fick då ett direkt egenkomponerat träningsschema, kostråd anpassat för min träning, recept komponerade för att matcha mina önskemål och förslag på olika gruppträningar jag ska göra varje vecka PLUS en GRATIS PT i tre tillfällen... och om jag inte kommit tillbaka till formen jag hade i våras på åtta veckor så får jag pengarna tillbaka!!! Jag blir nästan så glad så jag vill gråta. Åh jag är så taggad på att träna, på att svettas, att ta i så man får grina, krypa hem och inte orka upp ur sängen morgonen därpå, ja... ska man träna så ska det vara ordentligt, och jag vet var jag ska det första jag gör imorn!!!!


Till råga på allt så är det bara 200 meter till gymmet härifrån så det finns inga ursäkter. Nuuuu ni nu ska denna donna bli i sin livs form så jag kan läsa till hälsocoach i höst... för jag har skickat intresseanmälan på en tio veckors kurs i Stockholm i november. Den kostar visserligen litegrann men... då får jag det gjort, då blir jag hälsocoach... en av mina drömmar kan slå in redan i november. Plus att jag kommer bli supersnygg ;) Hurraaaaa!



Sade jag förresten att jag kommer hem på lördag? Inte? Då säger jag det nu, jag kommer hem till Norrbotten på lördag och stannar en heeel vecka eventuellt. Åh så skönt det känns, när allting börjar falla på plats mer och mer. Först träningen och nu hemresan och drömmen om hälsocoach-utbildningen. Det ska bli såååå roligt alltihop. Nu ska jag forsätta spela Black Ops II som jag gjort hela dagen, jag har knappt ens klätt på mig idag haha. Behå och shorts är underbara spelkläder, direkt från sängen dessutom ;) har man semester så har man, eller hur?

  

 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards