Alla inlägg den 28 februari 2014

Av Jennie Written Things - 28 februari 2014 11:11


Daaaamn så härlig morgon! Alarmet ringde klockan åtta, vi masade oss upp, tryckte in ett par mackor i matintaget och for och tränade, jag tänkte köra mage men Johan skulle köra ben så jag följde hans exempel. Och det blev ytterligar ett jättebra pass, provade marklyft med fjesvikter för första gången och snart satt tekniken där den skulle, med lite experthjälp av min sambo. Superbra övning! Nu sitter jag med havregrynsgrötstallriken framför mig och dör litegrann åt mukelsvagheten samtidigt som jag känner mig... glad. Det är verkligen som att ögonen har öppnats på första gången sedan jag vet inte hur länge.


Jag har inga andra direkta planer idag. Städa och diska är ju det obligatoriska förstås och tvättmaskinen skulle behöva få sig en omgång. Tänker kolla efter en ny dammsugare och en mikro om det finns något sådant här i närheten... om jag ids :-) Kroppen känns så loj och utmattad nu och jag är så nöjd över mig själv över min gymprestation. Så... först ska jag luta mig tillbaka, kanske slå igång xboxet - spelade ut Brothers igår, så tungt spel som verkligen testade koordinationsförmågan, skapad av Josef Fares. Jag förstod ju vad som skulle hända i slutet men det var ändå så himla sorgset... en klump i hjärtat under de dryga två timmarna det tog att spela ut det. Lyssna på soundtracket nedan :-) 



 


  

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards