Alla inlägg den 27 februari 2014

Av Jennie Written Things - 27 februari 2014 19:44


Oj så kul vi har haft på jobbet idag. Vi har bägge varit otroligt virriga så det har blivit en och annan kortslutning i hjärnverksamheten, gjorde till exempel en jättemiss men äh, istället för att deppa och sucka åt det så valde jag att skratta åt det hela. Och det gjorde min chef också. Så skönt att sitta bredvid varandra, vi kan ropa åt varandra om det är något vi undrar över... fördelen när man bara är två stycken på samma avdelning. Jag känner verkligen att jag börjar komma in i leken nu och har fått mer och mer ansvar över saker och ting. Självförtroendet växer sakta men säkert. Mitt kontrakt blev förlängt också, det glömde jag nämna :-)  


Full av energi promenerade jag en timme senare än tänkt emot tunnelbanan, satte lurarna i öronen och fortsatte lyssna på Game of Thrones, jösses alltså boken är helt fenomenaaaaal. Jag vet att jag har sagt det tidigare men alltså... hans sätt att skriva, att få ihop varje mening och alla hundratals personer och identiteter och viljor... Och man förstår mellan raderna att det kommer hända någonting, snart, att "the winter is truly coming" och att domedagen kommer falla all over the seven kingdoms. Typ. Jösseeees. I alla fall, sen var jag plötsligt på gymmet och träningscykeln och brände av ett jättebra pass, avslutade med rygg och armar och nu sitter jag i soffan och ser på när min man förbereder plättsmeten. Sååå gott!!!


Jag känner mig som en ny människa. Jag vet inte om det är för att jag äter mer. För att jag är inne på tredje dagen med Omeprazol och klumpen längst bak i halsen har försvunnit. Men jag har fått mer energi. Jag är gladare. Lättare. Jag mår mycket bättre nu. Jag somnade senare än vanligt igår men ändå är jag inte trött ännu! Inte heller när jag vaknade... Nu är jag visserligen seg efter gympasset men glad i kroppen och hjärtat. Ett samtal med mamma och ett med farmor ♥ och nu ska jag sjunka tillbaka i den ack så sköna soffan bredvid Johan. Ritualer. Små, små traditioner. Lyckliga stunder. Nu är det helg... med plättar... mangochutneydipp och grönsaker... ledig sambo... Jag är så himla lycklig alltså. Så tillfreds med allting just nu. Hjärtat spricker av varm glädje, åh :-) 


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards