Alla inlägg den 19 februari 2014

Av Jennie Written Things - 19 februari 2014 19:50


Helt inne i min egna värld på ICA, intensivlyssnande till Daenery Stormborns bröllopsfest, skyndar på tankarna för att inte missa en endaste mening. Det var snabba ryck i hjärnverksamheten just därför. "Smör", "gröt" och så nästan vid kassan, extrapris på nytto-müsli (grötpålägg) lade jag upp alla varor på bandet, drog snabbt ur ena luren medan jag skulle betala så jag hörde vad han sade och fortfarande lyssnade på boken... och så börjar han småprata med mig. Alltså jag orkar inte. "And then he mounted her from behind, like a stallion mounts the mare", "hej, hur är det med dig ikväll?" Eh... öööh... "bra, tack", mumlade jag, "again and again, harder and harder". Allså gud! Ja det blir 96 kronor tack, åh, kontanter, okej, då ska jag sätta in dem här, vill du ha kvittot? blink blink blink. "And then they were two, two dothrakis, and the girl, the mare..." HJÄLP. STANNA BANDET. 


Fumlade med kortet, hundralappen, försökte le, lyssnade, höll hårt i börstelefonen och klampade vidare till varorna för att packa dem. Ja då hade förra veckans glada påg redan gjort det och höll fram påsen som en pokal och hade han varit en hund hade han viftat på svansen och så sade de båda "trevlig kväll, ha det så bra!" och log som två... leende ICA-anställda, medan uppläsaren ersatte sexleken med ett dussinmord. Nåja jag är glad att det inte var 50 Shades of Grey i alla fall... men ändå... alltså. Jag tappade säkert bort femton meningar bara därför, blev tvungen att spola tillbaka en halv minut och börja om just där dussinmordet påbörjades. Bara för att han började prata med mig. Haha. Jag kan verkligen inte göra två saker samtidigt. Det GÅR inte. 


Nu är jag tillbaka i soffan och ska fortsätta lyssna med mitt mitt-i-veckan-vin Multi Kvinna och slappa resten av kvällen. Tröttheten ligger över mig som seg kola. Bara en dags arbete kvar och sedan ledighet i tre dagar och pappa kommer hit till storstan. Så härligt det ska bli. Jag längtar verkligen. Jag längtar efter massage också. Spa. Solnedgångar. Och att prova Berocca Boost. Eller Performance. Men det får vänta till lönen kommer. Likaså hårklippningen. Om jag får jobb vill säga. Annars... not so much of neither, haha ;-) Det löser sig. 


 








Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards