Alla inlägg den 15 juni 2013

Av Jennie Written Things - 15 juni 2013 22:29


Äntligen ledighet samtidigt som fina fina!!! Ledig lördag blev sovmorgon, liggandes i sängen till två, sedan in till stan för att råda bot på ett plötsligt sug efter en mixer/blender. Senaste numret av Topphälsa har gett mig världens dille på smoothies och raw food, speciellt grönsaker. Vår mixer lämnades hemma i Kalix men nu är vi ägare till en ny fräsig manick som ska få stå för frukosten imorgon. Och jag ska sen laga lax och vårprimörer (sade jag grönsaker???) till middag, inspiration efter senaste numret av Mersmak ;)

Har även börjat nosa bland osthyllorna på matvaruaffärerna. Blåmögel, brie, bitmögel, get, får... Att något så oförutsett kan vara så ruskigt gott - senaste inköpet blev vitmögelost som jag smaskade på nyss. Tänkte bjuda Johan på middag ute men vi halkade in på Max och knaprade i oss 14.000 kalorier eller nåt, men hehe, ibland får man unna sig. När magen och blodsockret skriker slänger man i sig det som finns närmast till hands och det råkade vara vår kära kompis Max... Sedan vidare mot Stureplan, Humlegården och sittandes i solen och prata om allt och ingenting.

En helt underbar dag har jag haft trots att jag klippte av skosnörena på Johans nya skor och fortfarande lider av lite dåligy samvete efter gårdagens blunder på jobbet ;) Men men jobb pratar vi inte om när vi är lediga, det finns gott om tid till att irritera sig på det under veckorna. Ännu en ledig dag väntar och sen är det inte länge kvar till vi får besök hemifrån!!! Så härliga nyheter!!! Kaaaan inte veckan gå lite fortare :)

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards