Alla inlägg den 7 juni 2013

Av Jennie Written Things - 7 juni 2013 23:15


Hej!

Hemma efter en lång-för-mig-dag ute med både jobb och nöjen. Först en härlig försovning på en timme fyfan, sen jobb till fem, och så Smaka på Stockholms-ätande i Kungsträdgården. Jag åt libanesiskt och en belgisk våffla med nutella, sockersmet, sockerfyllning, socker i allmänhet och sockerglaserade jordgubbar, mums ;) Sen fick jag grus i ögonen av en tjej som uppträdde och som sjöng massa långsamma ballader hon själv hade gjort. Usch så fint. Var tvungen torka mig i ögonen ett par gånger... :) vilken röst ... Helt underbart vackert. Gjorde mig även skyldig till mitt första brott som ingen såg förutom jag och mitt samvete, fy vad hemskt. Köpte två förpackningar brända mandlar och jag råkade ta tre utan att veta om det... Sen har Johan fått mitt jobb på Frevis också, det jag skrev om för ett par månader sen? Japp, han fick det. Han inte bara tog det framför näsan på mig, han fick det!!! Mitt jobb! Haha! Åh vad jag skrattade :) min typiska otur.

Och nu ligger jag nedbäddad i sängen i Old Man Meadow (Johan2s ord) efter en kväll ute med Johan1 och hans gamla klasskompisar på en bar någonstans i Gamla stan. Bärs med grabbarna hehe. Trött som tusan så nu blir det att vänta in Johan och sova. Bjuder på en bild från tidigare i veckan också. Det har liksom hänt en grej med mitt hår efter det, vad det är får ni gissa för att så småningom se.... ;) Trevlig helg!!!


Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards