Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Jennie Written Things - 16 maj 2013 19:38

Hej! 

Lång jobbdag igår, åkte hemifrån vid halv elva och kom hem halv tio. Hann med både båtvisning, båtlunch och att göra en hel massa clubkort. Idag började jag nio, som vanligt alldeles för oeffektiv på morgonen så jag drog flätan ur håret, slängde på mig kläder och tog två mackor i farten på väg till tåget. Kände mig mysko i huvudet, förmodligen beroende på att det varit så sanslöst kallt i sovrummet hela natten... Väl på jobbet såg jag stjärnor när jag blinkade, trodde det skulle bli bättre men när jag började ta samtal flöt bokstäverna ihop och jag fick inte upp munnen hahaha!!! Sååå ont! Jag gnisslade tänder hela natten och det resulterade i världens spänningshuvudvärk och spända käkar. Men fy vad ont jag hade. Ville bara gå hem och grina eller nåt haha.


Nu har jag hunnit vara hemma i en timme, ätit kvarg + yoghurt, sockerfyllda "nyttoflingor" jo eller hur med 17 % socker... lagat mat till imorgon, börjat förbereda morgondagens mellanmål, rågmackor med ägg och grönsaker på, skickat ett recept till en kompis och ska börja städa wiho. Imorgon är det fredag hela veckan och uppstigning tidigt men bara arbete till fyra! Förhoppningsvis har huvud- och käkvärken släppt då så jag kan känna mig någorlunda normal höhö... Eventuellt umgänge med samma recept-kompis och sen garanterat umgänge med en jobbkompeees väntar också under helgen. Tror jag ska binda fast mig vid Johan inatt så jag slipper frysa, han är varm som en kamin den mannen... jeeettemysig :) 


 



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards