Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Jennie Written Things - 5 maj 2013 11:58

Hej!

Träningsvärken i rumpan och låren är total! Gah kan knappt sitta ner, verkligen kul att då börja jobba imorgon och tvingas sitta ner hela dagen, haha! Nä men jag ser faktiskt framemot det litegrann - det är ju ett jobb jag kan och som jag tyckte var superkul så det ska nog gå bra. Och Johan är ju med mig. Vi pratade faktiskt om det häromveckan, vi har bott tillsammans i ett år, jobbat på samma jobb tre meter ifrån varandra, och nu senast varit arbetslösa i ett halvår och ändå inte lessnat på varandra... Men att vi är ganska säkra på att alla andra tycker att vi är lite knäppa som tycker om att leva så "tätt"... Klart man blir lite less ibland, men inte alls så man MÅSTE skaffa varsitt jobb och bara ses två timmar om dagen, vid frukosten och middagen, men nästa jobb vi skaffar ska vara på olika platser har vi i alla fall tänkt ;)

Nu ska vi promenera till ett friluftsområde och kanske plåga mina lår lite till, Johan hittade en bra stig på cirka åtta kilometer vi kunde pröva gå/springa efter och jag kan då fortsätta gå in mina nya Easytones. Sen blir det handling av middagsmat och morgondagens lunch - jag tänkte mig lax med dillkokt potatis, smörstekt sparris och en kall sås till det. Och vips är det måndag och dags att börja arbeta, den sex månader långa arbetslösheten är nu offentligt över!

Vakna då vaaaakna då :)

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards