Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Jennie Written Things - 7 maj 2013 20:15

Hej!

Idag har det känts betydligt bättre. Inte helt bra med magkänslan, men rätt så. Jag har inte fått någon ångestattack fastän jag haft en hiskerlig halsbränna hela dagen och matlusten har i alla fall blivit lite större :) Personerna som jobbar där verkar snälla och beskedliga allihop, haft det superkul med min utbildningsgrupp och fått sitta på omvänd medlyssning efter lunch med två jättehärliga tjejer.

Det blir nog bra så småningom det här! Vädret går minsann inte att klaga på, har inte varit annat än superfint sedan vi kom. Tjugo grader varmt och jag tog av mig både jackan och kavajen när vi åkte in till Farsta och satt där och solade oss efter jobbet ... :) Blev dock av med kavajen på heltid då någon mindre begåvad människa uppenbarligen ville låna den medan jag inte såg så numera är jag kavajlös... Igen! Mindre kul men äh, allt kan inte gå bra jämt.


Nu ska jag vila lite och pussa på min man för jag har verkligen insett hur mycket han betyder för mig.... Att se honom vara så populär bland jobbkompisarna känns faktiskt lite, jag vet inte... Svartsjukt? På ett bra sätt-svartsjuk, om man nu kan vara det. Jag är inte den enda som uppskattar hans sällskap och det gör mig både glad och lite på min vakt, typ, se men inte röra det ska andra flickor göra. Men titta gärna. Det gör inget. Haha ;)


Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards