Alla inlägg den 15 september 2014

Av Jennie Written Things - 15 september 2014 18:17

Dagens visdom.

♦  Jag är glad att jag vaknade upp i morse och insåg att Feministiskt Initiativ bara var en dålig dröm. Jääää. Inget mer mumbo jumbosvammel i riksdagen - inte för att jag bryr mig om riksdagen i sig men det kändes ändå skönt att slippa höra talas om dem varje dag överallt - ja förutom SD då, men de har jag placerat i ett fack långt bak i hjärnan och tänker inte ägna dem ett ruttet öre. Ören har dessutom gått ur tiden så alltså har jag ingen som helst anledning att bråka om dem, men att skratta åt deras många misstag är ganska roligt tycker jag. Typ det där med att fyra tusen euro är lika med fyra hundra tusen biljarder kronor. Det är väldigt mycket pengar. Ja, indeed. Smart där.

♦ Jag har för övrigt insett hur jäkla less jag är pä politik och hatar att debattera och försvara mina åsikter i allt vad det gäller. Vi gillar olika, ok? Det borde räcka med det. Man är inte en idiot bara för att man tycker annorlunda. Eller jo, alla andra är det, men inte en själv. Konstigt att varje individ säger så.


♦ Och.... vi är inte vita, heterosexuella män, vi är människor, precis som Åsa Dumjävel Romson sade. Haha. Hahaha. Haaaaahaha. Vi är inte lesbiska svarta kvinnor, eller kinesiska bögar då???? Haaaaaha. Tänk Åsa att jag hade röstat på dig om jag inte hört det där. Tänk på det va.


♦  Jag tycker att Jamie Dornan, Dakota Johnson, Rita Ora och alla andra görgelmöck som kommer medverka i Fifty Shades of Grey ser ut åt helvete fel och att de förstör hela filmen och bilden av min Fifty. Dakota ser gammal ut och Jamie är bara... blä. Jag förstår ärligt talat inte hur de ska kunna göra boken rättvisa. 

♦  Fifty innehåller förresten inte kvinnoförnedring. Please, sluta släng det i ansiktet på oss som faktiskt älskar böckerna och har läst dem 12345 gånger. Så vi vet, tro mig. Den innehåller en förskönad, fördjupad bild av BDSM. En bokversion av BDSM. Om Anastasia inte velat vara med på det hade hon gått därifrån. Hon hade sagt ifrån. Och hon sade ifrån. Hon ville aldrig göra det igen. Hon lämnade honom. Så. Ja. 

♦ Jag är ingen feminist och kommer aldrig att kalla mig det heller, inte efter Gudruns manifest och alla löjliga videoklipp jag sett på att "när du kallar dig feminist inser du att de flesta filmer som spelas in är väldigt, väldigt sexistiska" JA MEN ALLTSÅ SKÅDESPELERSKAN VAR OKEJ MED DET OKEJ???. Jämställdhet är en sak, men att börja mixtra hit och dit och hitta på massa saker som inte provocerar någon annan än dig är helt hjärndött. 


Detta inlägg sponsras av ironiklubben och glad-att-valet-äntligen-är-över-klubben.


Heja rödgröna.


Det är allt jag har att säga om valet, om politik, om allt annat i övrigt just nu. Bye bye.



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards