Alla inlägg den 12 september 2014

Av Jennie Written Things - 12 september 2014 13:18


Jag är egentligen inte så brydd om politik. Jag har inte hängt med, jag har ingen lust att hänga med, jag orkar helt enkelt inte engagera mig i deras ändlösa pladder, den ena säger ja och den andra nej. Jag lyssnar ibland. Jag läser på, visst, men utan att någon sitter och predikar för mig varför jag ska rösta på dem, sådant skiter jag i. Jag antar att jag lutar mer åt ena hållet. Eller jag gör det. Men det var inte det jag ville säga.


Jag tycker bara att det är helt sjukt hur Moderatiserat TV4 och Aftonbladet är. De visar allt bra med Alliansen och allt det dåliga eller mindre bra som de rödgröna tar sig för, förstorar upp allt och gör det såååå mycket värre för de rödgröna och såååå mycket bättre för Alliansen. Varje dag. Varje uppslag. "Supervalåret 2014", säger dem, men främjar hela tiden Alliansens motiv och debatter. Jag tycker att stora medier borde vara neutrala i sådant, nämna ALLT som ALLA säger, inte bara Alliansen. 


De gör narr av Sverigedemokraterna, varje dag även där. Ja, de är ett gäng rastistiska nötter, men någonting bra måste de ju ha eftersom att tio procent av den svenska befolkningen röstar på dem. Men på varje uppslag måste de göras narr av, letas upp nya klipp där de gör bort sig. De får huvudrubrikerna på Aftonbladet Live, före världsnyheterna. Det är så hemskt. Varför inte bara vara neutral? Varför inte använda samma ton för alla partier? Även om SD nu verkligen är bombade, men ni förstår vad jag menar...


Hur ska man över huvudtaget kunna bilda sig en egen uppfattning om man läser kvällstidningarna och ser på TV4? Vad är det för information man öser över förstagångsväljarna? De enda man läser idag är hur Löfvén vägrar be om ursäkt. Vägrar be om ursäkt för vadå? För att ha sagt nej till Annie Lööf, Centerpartiet, i en allmän debatt? Är de dumma i huvudet på riktigt? Han har väl all jäkla rätt att säga nej och inte ta emot papper från självaste kungen om han vill! 


Varför är han så hemsk nu då för? Vad är det för hemskt med att han "inte ber om ursäkt", och att man sedan gör en lika baustastor artikel om Annie Lööf där huvudrubriken är "Jag vill inte ha hans ursäkt". JAMEN BRA DÅ ÄR VI JU KLAR MED DEN HÄR SKITEN. Fy fan, jag orkar verkligen inte med detta. Två dagar kvar nu att rösta och jag känner ärligt att jag vill fly landet. Jag orkar inte läsa mer politik och mer dravvel Aftonblaskan kommer på. Tre miniartiklar och en stor om att han nekade Lööf, en krönika och femhundra kommentarer. Herregud. Jag blir så trött på det här.


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards