Alla inlägg den 6 september 2012

Av Jennie Written Things - 6 september 2012 10:06


Hej!


Vaknade två i natt av världens mensvärk, sprang runt lägenheten för att leta Alvedon då jag visste att vi hade en enda kvar, men inte kom ihåg vart den var... Och om man inte hittar den ropar man på Johan och han hittar den med detsamma, tack Gud för det tänkte jag och kunde somna om efter en halvtimme när det börjat hjälpa. Mensvärk är bland det värsta jag vet, det gör så förbaskat jävla ont, varför jag slutade med p-piller är ju för mig ett mysterium och som jag ångrar varje månad haha. Kopplar på ett leende när det ringer, ett leende som jag kastar bort så fort jag säger "tack, hej" och istället kvider till döds. Alltså det gör såååå ont. Vill bara lägga mig i en dubbelvikt hög mitt på golvet istället för över skrivbordet och inte röra mig på ett par timmar men nej, i det här fallet är pengar viktigare. Jag jobbar allt jag kan innan det är dags att sluta för alltid, tar på mig alla pass jag kan... stressen kan fara och flyga, jag kan vila första oktober.


Efter detta jobbpass väntar ledighet i tre dagar, det ska bli nådigt skönt. Måste börja planera vad jag ska ha med mig till Grekland och även skicka längtansfulla blickar efter min jättesnygga höstjacka på H&M som jag ska önska mig i förskottspresent av... någon vänlig själ som kan låtsas att jag fyller år i september och inte i april, haha. Vi har även bokat Tallinnresan nu så vi åker antingen 8/10 eller 10/10 och då kläckte jag idén, eller snarare frågan, om inte vi kunde ta en tripp til London när vi kommer hem. Vi hade ju tänkt stanna någon natt i Stockholm efter resan, men vid närmare titt såg jag att det kostar lika mycket att bo två nätter i London så jag blev som sugen på det, att pricka av en stad man vill besöka under livet :-)


Att det sedan finns Victorias Secret i krokarna gör ju det hela inte precis sämre. Allt jag ser är den rosa skylten, känner lukten av parfymerna där inne och känslan av världens mest sexiga behåar under fingertopparna och ja, det är min favoritbutik av alla i hela världen! I went crazy bananas in there last time, remember? Får be Johan hålla hårt i min börs när vi är där inne, annars finns det risk med att jag kommer hem med ett och annat, men å andra sidan... hur ofta är man i London och på en Victorias Secret butik? Typ, två gånger i livet? ;-) Och å den tredje sidan så... hur ofta är man på Victorias Secret ihop med sin pojkvän som håller hårt i två börsar, som man bara kan blinka åt och säga "välj nåt åt mig" eheheh, och svepa ut med händerna åt allt som finns där inne?! Jag längtar, om jag säger så!


MEN om man ska bortse från att jag är tjej + tonåring så ser jag faktiskt också framemot Londons kultur och historia och byggnader och restauranger och mysiga hotell och... Fast Victorias Secret är som en hägring i öknen, you won't know until you go there, that's for sure. ♥



         



Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards