Alla inlägg den 3 september 2012

Av Jennie Written Things - 3 september 2012 15:45


Hej!

Back at work, as usual. Chatt en timme framåt och därefter lunch/middag, går ytterligare ett tiopass idag men denna kommer nog bli lite mer fartig då jag får med mig min bästaste vän Frida. Vi umgicks som hastigast idag och hon sade att hon jättegärna skulle vela ha mer pass men att de skulle ringa in henne om det behövdes, och så fort jag kommer till jobbet går en kollega hem sjuk och det blir en plats ledig. Gissa vad jag sade?! "Ring Frida!!!" Haha. Alltid bra med extra arbete speciellt nu när vi ska till Grekland om knappt två veckor.

Jag längtar så jag vet inte vad! Varma stränder, varm luft, kristallblått hav och dykning bland korallrev och delfiner när vi gör utflykter med båt... All inclusive bokade vi också så vi lär de ut som strandade valar när vi kommer hem, men det är en sak som jag definitivt inte tänker bekymra mig det allra minsta för. Den här resan ska tillbringas till att bara njuta och ta det lugnt, och sedan när jag kommer hem är jag redo för de två sista veckorna av jobb och sedan åker jag och Johan iväg till Stockholm och Tallinn.

Ja, det går bra nu. Det gör det faktiskt. Vi har skickat in intresseanmälningar på flera lägenheter, både i Umeå och Kalix så vi får då se vart vi tillslut hamnar. Jag vet att många inlägg slutar ungefär på samma sätt, med bostadsfrågan, men det är faktiskt det mest aktuella ämnet i min värld för tillfället och det är mycket tankar och funderingar som snurrar runt. Var man ska bo, var man ska jobba... men för en gångs skull så tänker jag göra som Johan gör, tänka att "det löser sig", för det gör faktiskt det. Och allt som händer, det händer av en orsak.

 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards