Alla inlägg den 13 april 2014

Av Jennie Written Things - 13 april 2014 22:01


En underbar - och lång! - helg har passerat då jag tog helg redan på onsdagen. Tvåhundra sidor är skrivna, jag har passat på medan Johan har jobbat och sen har jag lagt ett par strötimmar här och var, filat och slipat och utvecklat. Det känns nästan som att jag skulle kunna stänga in mig i ett kontor och skriva tills boken blir klar, som att jag inte har tid att lämna hemmet... 


Men imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller för bägge två och sen benpass på gymmet när jag slutar. Jag har fått konstiga ont i halsen och täppt i näsan-anfall när jag går ut så jag vet inte hur det går med löpandet, blir i så fall på bandet. Jag har hunnit med tre pass där sedan onsdag, fick hjälp med marklyften av en jättetrevlig karl i pappas ålder och fått beröm av Börje Salming haha. Nu har vi precis sett Jurassic Park 1, nötat hela Breaking Bad säsong 2, Johan har lagat middag och så är resan bokad i maj.


En jätteunderbar helg och nästa blir lika lång den. Både jag och min man är lediga och sen är det någon som fyller år också på långfredag. That would be me. I alla fall, jag tänkte bara skicka ett livstecken och inte bara utklipp ur boken även om det är den jag lever för just nu. Boken, tuggummi och te. Jag åt mitt första mål mat vid två idag, det blir som att man glömmer äta när man är så inne i sitt författande. Synd att jag inte är överviktig, jag hade rasat en hel del kilon efter det he he. Nåja, ny arbetsvecka till veckan och sen kan jag köra igång på nytt med den. Mitt mål är att publicera den under 2014, då har jag jobbat på den i fem år (!).





Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards