Alla inlägg den 25 juli 2015

Av Jennie Written Things - 25 juli 2015 20:05


Det börjar bli tomt på hyllorna nu, lägenheten är ett enda stort kaos och jag ligger därför i soffan nu efter en vi-skiter-i-det-här-en-stund-och-går-och-tränar-istället-aktivitet. Så nu ligger jag här och tittar på kaoset istället för att bidra med lättnad eller påfyllnad. Vi har packat hela dagen, lastat flera IKEA-påsar på cykeln och kört iväg way over maxbelastningen. I en välkommen värmebölja som varade i ungefär en timme haha.

Har man ingen bil här i Sockholm (hahaha, såg inte felstavningen förrän i morse, så kul) så får man ta det man får. Det man har. Och vi har en vit Postkodcykel. Den är bäst. Jag behöver inte ens trampa på den, den kör ändå. Upp och ner för alla backar och så är vi framme. Helt utan - nåja - ansträngning. Fattar inte varför Johan alltid är så svettig efteråt?

Mina armar är som gelé nu i efterhand, ryggen öm efter kilometer i fel vinkel för att hålla kvar alla påsar och väskor. Vi kastade in handduken någonstans mellan här och där, gick resten av vägen och en tant som snällt påpekade att den låg där på vägen fick oss att vända om ett par meter. Säg inget åt farmor. Den kommer ifrån henne. Och det var inte meningen. Att slänga in handduken alltså. Inte redan.

Imorgon kommer flyttbilen. Eller ja, vi hämtar den själva. Och kör den själva. Lastar i själva. Men i alla fall. Imorgon kommer den. Imorgon kör vi. Inatt blir sista natten här i Viggan, och det känns helt sjukt att det redan gått två år sedan vi stövlade in med alla väskor och påsar som vi tagit via kollektivtrafiken (ska se om jag skrev nåt kul om den historien, för det var så jäkla roligt). Nu ska jag återgå till mitt liggande. Haaaha. Soffliggande. Trött efter gymmet, hungrig och mör i kroppen. Det får man vara. Njuter av det sista av denna lägenhet och utsikt. Råkade visst få med den glada blomman också. Säg inget åt mamma.

Det var en olyckshändelse.

Vår kära fuschia-färgade blomma förvandlades till ledsna, bruna.... ja vad de ser ut som får ens eget huvud stå för. Och den olyckshändelsen stavas Göteborgsresa och söderläge. Haha. Oops. Säg inget till min mamma. Bara titta på utsikten. Vädret. Hurra. Den svenska sommaren är den bästa dagen på hela året, helt klart. ;-)

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards