Alla inlägg den 5 februari 2015

Av Jennie Written Things - 5 februari 2015 18:32


Ryska invasionen igår med både spinning och Absolution och en ryska i täten och jag som inte ville vara sämre körde på ganska rejält. Väldigt mycket jätterejält, för jag fick feber så fort jag kom hem och har mått skit sedan dess.

Vaknade med världens intensivaste magknip halv tre inatt och så lång var min nattsömn. Ont och ömt ovan naveln och nu har det övergått till att mola och ömma på högersidan istället, tolv timmar efter den första känningen. Fy och fasiken. Jag skyller på vitkålsgratängen vi åt igår, det måste vara det, jag med ibs och kål... ingen bra kombo. Men då borde det väl ha gett med sig efter en stund? Göra ont längre och längre ner medan maskineriet jobbar med att smälta allt? Jag vet inte. Ska i alla fall äta lite nu, första fasta målet på hela dagen.

Vi får se. Jag är sååå trött nu. Hela dagen har varit som en dimma. Snart kommer Johan hem och det finns risk för att jag somnar med huvudet i hans famn framför del åtta av Biggest Loser. Men det gör ingenting. Om bara magvärken kunde försvinna så jag kunde få njuta av åtminstone den här lediga kvällen, en av de få som min man har per vecka.....

Puss och kram!

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards