Alla inlägg den 4 februari 2015

Av Jennie Written Things - 4 februari 2015 09:52


Det kändes skönt att få klä upp sig, gå ut och träffa massa gamla vänner och av en slump hamna på samma krog som Magnus Betnér skulle hålla Stand Up på kvällen till ära. Snacka massa skit, vad har hänt sen sist, vem har slutat, vad händer nu. Jag känner mig klar med Stockholm och vad det har att erbjuda, men jag är glad att jag följde med Johan och co ut igår. Det var skönt, helt enkelt.


  


v
















Annars hänger jag mest på gymmet, äter proteinplättar med kvarg, råkade beställa 4 x 1 kg vitkål från Mat.se istället för 4 x 300 gram, så nu har vi hela kylen sprängfull. Får bli coleslaw, pizzasallad och gratänger de kommande dagarna tills vi betat av en eller ett par kilo, veckoplaneraren får skjutas på ett par dagar. Tur vi älskar vitkål. Men alltså.... Vitkål efter vitkål plockades upp ur de sju påsarna som naturligtvis även innehöll annat och Johan och jag såg på varandra med panik i blicken när kylskåpsdörren knappt gick att stänga hahaha. Miscalculation...


Jag måste bara säga att jag älskar mitt nya träningsupplägg. Det känns så jäkla skönt med kraft i benen igen, att musklerna värker av en helt annan anledning än i höstas. Johan får hålla igång sin styrketränings-instruktörsstämpel på mig och är så duktig på det han gör och pushar och piskar. Det går framåt för oss båda och.... jag antar att jag vaknade med ett sånt där tacksamt lyckorus över att jag är jag just här just idag så att allting känns så härligt. Johan är på jobbet till fyra och efteråt får jag pussa på honom på gymmet, laga vitkålsgratäng till middag och dö i soffan framför Biggest Loser - Glory Days resten av kvällen. Älskade mupp.


 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards