Alla inlägg den 7 januari 2014

Av Jennie Written Things - 7 januari 2014 19:00


                       

... Ny dator! Vi har precis utökat familjen Teknik med ännu en lattjo liten pryl. En Lenovo y510p, enligt vad jag har förstått en riktig superdator med härligt maddafakking ljud jag dör. Sabaton - Ruina Imperii dundrar på från djupt inuti honom och jag blir nästan mållös över att en bärbar liten skit kan låta sådär. Uppkurad i soffan i Johans julklapps-fleeceponcho försöker jag lära mig den nya manicken då jag misstänker att jag och Leo inte lär få så mycket tid för varandra när Johan kommer hem och tar över honom haha. Men det gör ingenting :) Jag har ingen aning om alla sifferkombinationer och bokstäver huller om buller som beskriver hans prestanda, men bra är han, det har jag sett och känt och läst. Och så är han svart med röd belysning. Och har alla bokstäver och siffror på tangentbordet i precis rätt ordning! Stor och rejäl och en riktig speldator med dubbla vad det då heter så man utan problem får plats med Skyrim, Sims, Photoshop OCH alla andra möjliga mojänger som är bra att ha. Gamermode ON.


Vi åkte emot Märsta tidigt imorse efter en natt med lite sömn, mötte upp en kul kille och fifflade med datorn, blev bjuden på turkiska bakelser och turkiskt te och slog till. Datorn var så gott som ny, använd av en okunnig tjej mest för Facebook... så vi gjorde honom bara rättvisa genom att ta hem honom, vår Le(nov)o ;) Sen var det jobb fram till 17:00, massor att göra nu efter julveckorna så timmarna gick och går rasande fort. Nu ska jag invänta min favoritman, duscha och fortsätta lyssna på Leos sångröst i ett par timmar till. Vi är med dator!



     

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2014 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards