Alla inlägg den 21 april 2015

Av Jennie Written Things - 21 april 2015 14:53


Bästa idag: Kommentar på Blondinbellas blogg av "Biggan".


"Ni har gjort ett fantastiskt jobb med Gillis. Han känner sig älskad och trygg. Tillräckligt för att ha kärlek över för sin syster. När man får ett barn till så får man mindre tid men mera kärlek. En ny dörr i hjärtat öppnas. Njut och känn dig trygg i rollen som tvåbarnsmor. Tids nog kommer det syskonfajter. Det hör till livet det också och är en träning på hur man handskas med olika kommande relationer i livet.

 

Du kommer resten av ditt liv känna att du inte räcker till. Så känner vi alla. Men det gör vi ju. Sitt bästa är gott nog. En barnläkare sa en gång till mig. Barnen har rätt till stolta föräldrar. Så växer vi alla i glädjen av att ha en familj omkring oss. Allt är inte guld och gröna skogar i en familj. Men nog är lyckostunderna bra mycket fler än sorgerna.

 

I vår familj har vi valt många barn. Nu är tre vuxna och två sladdisar är fortfarande små som fyller dagarna med liv och rörelse. Varje tid i barnens liv har en enorm charm. Njut. Det går fortare än du tror. En dag står de på studentflaket som trygga vackra tonåringar på väg ut i livet. Då känner ens stolthet inga gränser. Oj vad jag har grinat genom åren. Från första orden till första kärlekar. Om du visste vad mysigt det är när man får följa sina ungar på första stegen ut i vuxenlivet.

 

Det skrivs så mycket om besvärliga tonåringar och visst finns det också. Men sanningen är att de flesta är lyckliga och harmoniska och när de numera ringer hem till mor för att få tvättråd eller tips på såsrecept. Ja. Då vet man att något rätt har man väl gjort på vägen. Njut, njut, njut. Småbarnsåren är något som går över fortare än man tror. Att ha fått glädje att leva med barn är en ynnest och en gåva som verkligen inte är alla förunnat. Var rädd om dig. Oavsett vad andra säger eller vad du tycker själv ibland. Så är du det bästa dina barn vet och behöver. Krama varandra. Mycket och ofta. Det räcker gott.  Kram"

 

Familjen. Det bästa man har. 

 

 

Vem är jag?


Jag är som vem som helst och ingen alls. Jag är duglig, ärlig och ironisk. Besitter den skevaste humorn i stan. Författarhjärta. Always.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2015 >>>

Sök efter gamla inlägg

Förfluten tid

Kategorier

En titt i backspegeln

Translate the blog


Ovido - Quiz & Flashcards